Navštíveno 2392x

01.06.2009, 14:57 |
jao01 Zdravím nevie mi niekto poradit ako ma biť nastavena funkcia LOW LEVEL/HI LEVEL na zosilovaci HELIX DB4 ak ju dam na LOW tak to hraje hlasnejsie ale nie moc kvalitne teraz ju mam na HI LEVEL hra to tichsie ale lepsie zosilovac je premosteny na predne repra GZRC 165FX a ak je to na LOW LEVEL tak repra aj piskaju vsetko mam natiahnute spravne cice jednou stranou napajanie druhou.Dik za odpovede.

02.06.2009, 09:25 |
jao01 Nevie nikto ci HI alebo LOW LEVEL? Je to napojene normalne cez cince.
jestli dobre chapu tak tim level myslis gain.
nastavis to tak to: dej volume na radio do 75% MAX volume a tim levelem otacej az dojdes na zkresleni, potom lehulinko uber a mel by jsi to mit v poho nastavene

02.06.2009, 13:17 |
jao01 Nie Helix ma este jeden respektive 2 prepinace pre kazde 2 kanaly HI LEVEL a LOW LEVEL. Ak si to vsimnes na tomto obrazku su to tie prepinace pri tych 4 vstupnych cincoch. Link:
[ Link ]

02.06.2009, 21:05 |
clown jasne ..., ma to high level, pro treba radia, co nemaj vystup pro zesik .., takze napinovat vystup na repra ..,
pres cinche low level, pokud to piska, jsi v loji, zacni s odrusovanim a jestli mas pioneer radio, tak hodne stesti :o))

03.06.2009, 08:20 |
jao01 Tak radio mam Pioneer DEH-P7000UB odrusovac som skusal dat na napajanie radia nepomohlo,este vyskusam odrusovac na cince kedze to piska aj ked potiahnem cince priamo z radia len tak cez sedadla dozadu. Zaujimave je ze ak napojim predne repra na 2x60 a zosilovac nieje premosteny tak to nepiska alebo ak to je prepnute na HI level tiez to nepiska. Druhy zosilovac je DLS A6 na SONIC 12 tam to nerobí nic ,ale to je asi preto ze subwoofer je orezany na 80Hz takze to nezahra.

03.06.2009, 09:06 |
clown celkem desna kombinace :o))) chudak A6 :o)

03.06.2009, 11:37 |
jao01 Tak ako ja som pôvodne chcel iny zosilovac ale ten som zohnal novy za dobru cenu v tej cene by som mohol kupit len Carpower Power 1000/1 alebo Sinus Live SL-A1500 a ani jeden z nich sa s A6 neda porovnat ani z daleka.A bedna je pocitana tak aby aj hrala nie len tlacila taze nema 60l.Nehra to vôbec zle da sa to aj pocuvat a aj to poriadne zatlaci ked sa tomu prida.Ja som stým maximalne spokojný akurat som musel vymenit napajanie za 50mm2.A A6 to zvlada v pohode pridal som 3 ventilátory aby sa stacila chladit. Prednou som mal Helix DB 1000.1 a neda sa to ani porovnat.Aj ked Helix je moja oblubena znacka.