Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Citlivost tuneru

o Navštíveno 2617x o
o 31.05.2009, 12:30 | Mágo
Poraďte, která značka autorádia má podle vás nejlepší tuner, nebo je i nějaký 1din rádio třeba na 2 antény pro lepší příjem? Mám to do dodávky a jezdím s ní dost po takovejch dírách kde je špatnej signál....

o 31.05.2009, 12:43 | Collin
Myslím že Blaupunkt..
o 31.05.2009, 12:56 | clown
nej becker a blaupukt

pak jvc, cla, sony
alpina
Pio :o)
o 31.05.2009, 13:42 | prohifi.cz
Becker - treba tenhle model je v tom rekl bych absolutni spicka:
[ Link ]

Beckery mivaj 2 tunery - jeden hraje, druhej porad smejdi a lovi lepsi stanici... a hodne dobre se mu to dari ;-)
o 31.05.2009, 19:52 | Mágo
Jo díky moc. asi teda seženu nějakej ten jetej blaupunkt. Ten becker je určo špička, ale nechce se mi do toho vrážet moc pěněz... Ještě může na to mít vliv i anténa? Dá se třeba koupit nějaká lepší/výkonější?
o 02.06.2009, 23:53 | pista tdi
kamarad ma tu samon antenu a je s ni moc spokojeny.ja jsem ji mel taky v audi 80 a uplne bez problemu.vzdycky jsem mel signal a hralo to krasne.a radio jsem mel sony cdx-f5700 a ted ho mam taky v passatu a super.
o 02.06.2009, 23:53 | pista tdi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3097 sekund.