Navštíveno 2535x

> Dobry den mel bych prozbu mam ostavii sedan 2002
> co mi doporucite s techto sestav nebo popripade neco uplne jineho
> Přední repro + zadní ovály: Hertz ESK 165 + ECX 690
> Zesilovače: Carpower HPB-604 + Carpower HPB-1502
> subwoofer JBL GTO1214BP
> nebo
> Přední repro MAC AUDIO CFX 2,16
> zadní ovály MAC AUDIO OLYMPIC GOLD
> subwoofer MAC AUDIO ST 212
> Zesilovače MAC AUDIO ZX RERLESS 4000 + MAC AUDIO Z4100
> NEBO
> Přední repro CRUNCH MXB 6.2C
> zadní ovály CRUNCH MXB 693
> subwoofer CRUNCH CRB 800
> Zesilovače CRUNCH MXB 4150I 2X
> dekuji a s Pozdravem Petr P.
co jsem slyšel (čet) tak carpower konkrétně řadu HPB nebrat (odku*vila by ti komponeny). na ovály bych se vyprd, když budeš mít sub a za ně ušetřené peníze bych si koupil tlumení do dveří na přední kompa.
s výběrem typu repra ti zas tolik nepomůžu, to některý z partnerů, kteří mají hodně naposloucháno. jesli mohu doporučit, tak "jdoizo" -hudba do auta, je opravdu příjemný a ochotný.
z tveho vyberu bych volil set Crunch , ale zkus mrknout na toto
[ Link ] ,
[ Link ] a
[ Link ] nebo kdyztak pisni, probereme
Mac Audio CFX 2.16 jsou dobrá repra ( původně Phase ), v testech měli podobné hodnocení jako Morel Tempo 6. Jako pohon třeba Mac Audio Z4200 a sub dle toho co posloucháš a takový aby mu stačil výkon Z4200. Záleží spíše na cenové představě. Ale dle mého názoru si CFX 2.16 zaslouží lepší zes než řadu HPB od Carpoweru.
Moje cenova predstave je tak do 20 000 kc a chtel bych poslouchat spise elektronickou hudbu a podobne
Napiš, měl bych pro tebe zajímavou nabídku :-)
To už je zajímavá cena. Pokud nebudeš zapojovat do aktivu, tak bych volil 2 kanál pro kompa a mono pro sub.
Z uvedených bych zvolil Crunch.. Ale kdyby jsi bral i použité kompomenty tak mě napiš.. Domluvíme se..