Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Letni nakup..

o Navštíveno 2496x o
o 26.05.2009, 21:54 | Woko_O
Zdravim mam v planu jen takovou decentni hudbu do auta,takze do toho nechci hazet extra prachy..zajima me nazor na repra..Subwoofer mam nejakou srajdu a zesilovac Magnat Xcite 750W..jestli pres nej povedu i repra si rozmyslim...S kamosem co dela muziku do auta sem se dohod ze dopredu i do zadu dam kompy prej je to tak lepsi..Takze co vy na to?

[IMG] [ Link ] ]

o 26.05.2009, 22:02 | party_boy
A nebylo by lepší místo 2x STC koupit 1x GFQ? Já myslim, že zadek hrát nemusí.
o 26.05.2009, 22:44 | Spooky1
jako party. Místo dvojich komp dej jedny lepsi dopredu a na zes ;-)
o 26.05.2009, 22:54 | Woko_O
Myslite ze je lepsi kdyz hraje jenom predek jo.?? Ja myslel ze se davaj vetsinou i zadni repra..pak bych to nejspis tak udelal..ale aby treba neco z tej hudby meli neco ty co pojedou se vzadu..
o 27.05.2009, 00:34 | party_boy
Tak je už jenom díky tomu, že můžeš zakoupit kvalitnější repro je to lepší. Já teda nikdy moc lidi vzádu nevozim, ale především jde o tebe.
o 27.05.2009, 00:43 | cr4sh3r
Jak píšou kluci, lepší je mít pořádný vpředu, než dvoje šméčka... Já mám kompa solidní vpředku, vzadu mám origo na rádio defaultně vyplý, a když někdo vzadu jede tak jim je zapnu.... Když jedu ve více lidech tak o kvalitu a hlasitost moc nejde...
o 27.05.2009, 00:46 | party_boy
Přesně tak, ve více lidech si stejně jenom povídáme a muzika je jen takový křoví.
o 27.05.2009, 12:24 | prohifi.cz
jako ostatni - 1x Kicx GFQ 6.2 jsou lepsi volba ;-)
o 27.05.2009, 16:09 | db-marek
ako ostatny:).............jedny poriadne do predu........zadok ti len skazi dobri prejau, pokial to nebududes riesit cez casove korekcie, a myslim si ze nie
o 27.05.2009, 19:11 | MathesM3
Souhlas... Repra vzadu stačí téměř jakýkoliv a když vzadu nikoho nevezu, vypínám...
o 27.05.2009, 19:53 | Woko_O
aha..ja myslel ze to dela ten dobrej prostorovej zvuk..asi mate pravdu..dam nejaky dobry do predu a do kufru jen subak a zesik...jaky byste mi doporucili.? ale ne za nejakou dardu..
o 27.05.2009, 20:53 | party_boy
A co znamená darda? Tak řeknu, že chci tim zesíkem honit to a to a chci ho za tolik a tolik.
o 27.05.2009, 21:16 | Woko_O
party_boy: takze repra bych chtel max tak do 2500,- nejaky kompy..kdyz budou levnejsi nebudu se zlobit..puvodne sem chtel pres zesilovac hnat jenom woofer ale mozna si to rozmyslim a dam na to i repraky..Zesilovac by to mel bejt Magnat Xcite 750 kterej uz je snad na ceste..kdyz rikate ze dozadu staci nejaky obyc,dam tam bud nejaky obyc,nebo zadny..Takze nejaky napady.??
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3074 sekund.