Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > už si nevim rady

o Navštíveno 2471x o
o 26.05.2009, 16:42 | alexx
mam zesilovac HIFONICS ZXI 1501. a sub. GROUND ZERO RADIOACTIVE GZRW 12 XD-AL. 1F kapacitor DIETZ. problém je v tom že když zapnu rádio tak sub duní a repra co mám na zesilovač pískaj a když nastartuju tak je to ještě horší, sub kope i když dám blinkr nebo třeba otevřu dveře. kostra je dobrá baterie je taky ukostřená 25qmm. signálový kabely jsou nový a píská to i když je táhnu mimo auto. bylo to v pořádku ale kvůli přestavbě sem to rozebral a znovu složil a teď to takhle zlobí. Co jsem čet na fóru tak že to může být alternátorem ale to by to nedělalo když auto neni nastartovaný. Nemůže to být tim zesilovačem nebo subem ? zesilovač byl už jednou odkouřenej a opraven.

o 26.05.2009, 17:09 | endru.ondra
Skus vyskoušet jinej zesík na stejnej aparatuře, bude to asi tim když si ho jednou odkouřil.....
o 26.05.2009, 17:17 | Midnite | Upraveno: 2009-05-26 17:17:36
jaké máš rádio? pio?
o 26.05.2009, 17:31 | alexx
mam ještě carpower HPB 604 na repra a dělaj to taky. rádio mám alpine 9882RI
o 26.05.2009, 20:56 | panmraz
Dle mého názoru bude špatného něco v rádiu.Něco podobnýho se mi děje v mím druhým autě taky.Při každém konci skladby a při ztisknutí jakéhokoliv tlačítka kope sub jak pitomej, to samé se děje i při zapnutí jakéhokoliv spotřebiče(světla ventilátor...)
V obouch autech mám stejné rádio JVC a když už jsem si nevěděl rady co by to mohlo být, zkusil jsem rádia prohodit a bylo po problémech.
Jestli máš možnost zkus si půjčit jiné rádio a uvidíš.
o 27.05.2009, 00:17 | odvody
Kamarádovi tohle v Octavii dělalo rádio, byla chyba na desce, pomohlo ukostření cinche... Je to sice dost ghetto, ale funguje to..
o 27.05.2009, 00:33 | sadaz
Omrkni jeste zesilovač uvnitř, zapni ho a opatrně se mírným tlakem dotýkej trebas dřevěnou tyčkou různých součástek. Je možné, že byl někde nějakej studeňák a při chvění by to zlobilo. Zkus na zesilovač zaklepat, jestli se klepání projeví ve výchylce repra.

Zkus jiný zesilovač. Zkus zapnout zesilovač a odpojit sinalovy kable, jestli zesik bude stale blbnout. Proste zkus povyměnovat co nejvie komponent.

Kamoš měl podobnej případ u jakýhosi GTA zesu blaupunkt, tam se nějak přišlo na to, že se při vibracích ukostřoval signalovej plus.

Jinak to pískání-> zkontroluj si, jestli nekde nemas na reprokabelu zkrat. Než já jsme přišel u sveho radia na to, že mam kable v kufru vyzkratovaný:)) už jsem chtěl radio prodavat jako polofunkční, páč při zvýšení hlasitosti nad mez šepotu začalo nekřesťansky pískat a syčet. Po nalezení zkratu jsem byl tak rád, že vse zas chodí jak má:) Hodně stestí:)
o 27.05.2009, 00:40 | party_boy
Dle mě to zesíkem nebude, když píše že to dělá při vypnutym motoru a kabely zkoušel táhnout mimo auto. Také bych to viděl na to rádio.
o 27.05.2009, 08:40 | alexx
tak diky za rady vyskoušim jiný rádio, kouknu se na ty zesilovače a uvidim. Napíšu sem jak to dopadlo.
o 02.06.2009, 00:31 | pista tdi
Cau ja jsem mel podobny problem.Piskal mi alternator do repro a ted uz mam klid.Ukostril jsem poradne baterku a v kufru jsem ukostril zesik a mam klid.Nam passata b6 a radio sony cdx-f5700,sw magnat ad 300,kompa rainbow deluxe a zesik dragster 4110.Cele jsem to ukostril.Zkus tohle taky.Zkouseli jsme i s kamosem natahnout sinche s jeho radia do meho.i jiny zdroj napajeni.moje radio a jeho napajeni s auta.Vyzkousej to.A kdyz ne to tak by ti pak mohlo pomoct tohle.Ale poradny zaklad je dobra kostra vsude a na vsim.Pochybuju ze to bude radiem nebo necim jinym.Jedine kostra a nebo maximalne kabely od radia k zesiku. [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3104 sekund.