Navštíveno 2765x

Cusan lidi, mam mensi problem s prijmem radioveho signalu v mem pracovnim stroji. koupil jsem tam autoantenu se zesilovacem, je to ta klasicka skodovacka, a autoradio mam blaupunkta u ktereho mam zkusenosti takove ze chytne cokoliv na kus dratu ale ted mi to chyta vsechno mizerne i na tu antenu ze zesilovacem. kabel od anteny mam vedeny spolecne s kabelama od zadnich repro i s napajenim toho predzesilovace ktery ma napajeni spolecne s radiem, nemuze delat neplechu treba tohle? za kazdou radu predem diky
nikdo nevi cim by to mohlo byt nebo neresil nekdo z vas podobny problem ze spatnym signalem? jeste jsem vypozoroval ze kdyz mam pusteny ventilator tak to chrasti podle intenzity vetraku, nevi nekdo co s tim?
tady bych asi zkusil bud jine radio do stejne sestavy co to udela a zjistis jestli je to radiem nebo antenou
já mám stejnej problém s fábkou.Zkoušel jsem už 3 rádia a pořád mám špatný signál.Naladím stanice i zvuk je dobrý,ale někdy se mi to samo přeladuje,jakoby hledá tu stanici znova.Nevím čím to je,jestli je to nějáká funkce.ale na starým rádiu co tam bylo origoš tak to šlo dobře.Možná je chyba v tom fantom zesilovači.Taky mě to štve no,ale řešení nevim
mno radiem by to byt snad nemelo ponevac s Blaupunktama mam velice dobre zkusenosti co se chytani signalu tyce. po pravde nekdy mi to radio hraje lip kdyz tu antenu vytahnu a k antenimu vstupu na radiu prilozim jenom prst. jeste premyslim ze bych koupil delsi prut ale to nevim jestli neco vyresi..
je to divný,takymě to štve
mno..a co takhle do té antény se zesilovačem také pustit proud?
Jde o to jaký přesně typ antény máš...ten káblík vedoucí po anténním kabelu také může být kostra..
jj do anteny mi proud jde. je to napajene stejnym kabelem jako samotne radio to by vadit nemelo ne? jaky je to presne typ nevim ale je to ta antena ktera se dava na fabie,octavky ap.. antenu mam prychycenou ke kastli tak ze v ukostreni bych chybu taky nehledal.
já sem původní rádio odpojil,koupil ten fantom zesilovač ze kterýho vede modrej drátek,ten sem napojil na spínané 12v z rádia.Rádio funguje i dobrý signál někdy,jen se mě to někdy přeladuje někdy teda dost často
zkus vypnout funkci RDS, ta ma na starosti preladit radio na lepsi signal kdyz ten stavajici ztracis
no kdybych to v návodu našel,tak to vypnu mám Kenwood KDV-5234.Ale zkusím to ještě no
RDS nevypínej.....ale vypni REG (na OFF) a AF (na OFF).
Na rádiu dej režim STANDBY a podrž tlačítko MENU..potom tím joystickem listuj v MENU nahoru / dolu a najdeš požadované funkce...změna je myslím joystickem doleva/doprava.
Ta origo SKODA anténa....není v té ohebné gumě zlomená? Nebo...nedával jsi na ní jiný prut než je origo s tím omotaným drátkem?
ne nechával jsem to tak jak to je a vypadá ok.Zítra zkusím,dík