Navštíveno 2545x

24.05.2009, 13:38 |
Oves Zdravím všechny. Chtěl bych se na Vás obrátit s žádostí o pomoc, nebo radu. Mám dvě auta. R. Laguna 96 a S. Octavia 07. Do Laguny, kterou používá moje manželka jsem nainstaloval stropní monitor 12" aby měla dcera na co koukat. Zdrojem signálu pro tento monitor je rádio s DVD přehrávačem. Už po prvním spuštění je ale obraz na monitoru značně nekvalitní a hlavně horizontálně "proužkuje" jako by byl signál něčím rušen. Zkoušel jsem úplně všechno, vč. zapnutí když nic jiného zapnuto nebylo a přesto problém trvá. To samé se mi nyní stalo na monitoru s v hlavové opěrce, který jsem namontoval do své Octavie. Tam je napojen na Pioneer AVIC-D3. Několik dní vše chodilo výborně, teď je ale opět obraz plný horizontálních čar a nic na to nepomáhá. Setkali jste se s tímto problémem někdy? Má někdo nápad co s tím?
Díky za odpověď
1.moznost spatne ukostreno
2. moznost coz mam i ja je spatny kabel :-)))zkus vymenit kabel myslim tim obrazovy celkem se me osvedcil kabel od RF

24.05.2009, 14:29 |
pepe689 | Upraveno: 2009-05-24 14:30:01

24.05.2009, 20:04 |
Oves Díky za typ. Vyzkouším a ozvu se.
cinsky monitory nebo nejaka znacka?
čínský monitory bez, nebo se značkou? :-)

25.05.2009, 17:01 |
clown ja se setkal u LCD, co to proste nevydrzely ... US znacka :o)) uklepalo se cosi v konektoru :o(
co to dela, kdyz to napojis z venkovniho napajeni a zdroje signalu ??