Navštíveno 4491x

tak sem taky přidám nějakou inspiraci

polotovar doorboardů

upravený tapec a kapsa

montáž na zkoušku

tapec sedl jak hrnec na pr... :-D

podlepeno tmelem a přišroubováno plech za reprem vystřižený středobas pasuje nádherně

dveře jsem "zavřel" deskami Sinus Live a nastrojil takhle vypadá výsledek

zítra ještě nafotím výšky NEO25S, zvuk je nádherný, repro krmí aktiv zes Sinus Live SL A260-4

23.05.2009, 20:44 |
Collin | Upraveno: 2009-05-23 20:44:36
Jj dobré v pohodě. Jen ve výsletku se mě to tolik nelíbí.. Možná kdyby tam byla třeba mřížka sériová aby to netahalo pozornost. Nebo tapec,doorboard byly černý hned by to bylo ještě hezčí..
Nádhera, taky mě to příští týden ve Feličce čeká...
myslím že se to do interiéru docela hodí, v té šedé je kupa černých detailů (výdechy topení, kolem budíků taky černá, trojúhelníky nad tapecama černá)je to výrazný ale nenarušuje to celkový styl..... každýmu se ale líbí něco jinýho :-D

24.05.2009, 11:29 |
hoff pěkná a decentní práce, jen bych se bál o bezpečnost membrány - hlavně u spolujezdce, znáš to, lidem to říkáš donekonečna tak aby ti jej někdo nepoškodil. Tedy, ještě by to chtělo alespon nějaké mřížky
hoff: JJj přesně jak říkáš.. Také jezdím bez mřížky a opakuju to stále.. ALe s mřížkama to néní tak pěkné..
Dave: Tady se mě hlavně líbí jak jsi upravil tu kapsu a repro je tam pěkně uchycené..!

24.05.2009, 13:58 |
tunerX | Upraveno: 2009-05-24 14:03:27
hoff,collin:o mřížce jsem přemýšlel, ale takhle je to hezčí jezdím většinou sám takže si membránu pohlídám, mám tam akorát černý hliníkový kroužek kolem repra aby se schovaly zbylé montážní díry
výškáče jsou směrované tak, že se osy zbíhají nad řadící pákou ve výšce hlavy

24.05.2009, 19:21 |
DaveX Pohodička, máš to hezké. Budeš tam mít origo mřížky nebo nějaké jiné?
to DaveX: nad mřížkami ještě přemýšlím, zkusím víc variant třeba rámečky z originálů a potáhnu je průzvučnou tkaninou, nebo jen dvě černé kulatiny do kříže a rozhodnu se podle toho co bude vypadat lépe nechci nic extravagantního a hlavně chci aby to celé budilo dojem že to k autu patří odjakživa...

24.05.2009, 23:00 |
hoff je mě to jasné ale koukám že jsi se s tím popral dobře a ani mřížky ti nebudou dělat problém, určitě něco vymyslíš časem . . . Malinko inspirace
[ Link ]
to hoff: mřížky v tom linku jsou super skvělý nápad :-)