Navštíveno 2862x

Kluci prosím poradte mi dostal jsem jako dárek k narozeninám radio Pioneer DEH-2000MP a není zde výstup pro externí zesilovač a já bych k němu chtěl připojit subwoofer+monoblok zesilovač.Je nějaký způsob?
hoj, ja kooukam na popis a RCA pisou ze ma, hod foto zadni strany
Nn nemá to RCA.Takže jedině přes vysoko úrovňovej vstup (Musí ho mít zesilovač).Ale s kvalitním zvukem to nemá nic společnýho.Takže koupit spíš něco co má RCA výstupy.

Jeste je moznost koupit takovy krabicky(ale nemuzu si vzpomenoutmjak se to jmenuje),napojis to na kabely od repro na jedny strane a z druhy strany uz jsou cinche

20.05.2009, 19:09 |
axetom | Upraveno: 2009-05-20 19:10:07
mam jednu tu krabicku kdybys chtel.Ja uz ji nepouziju kdyz mam na radiu 6rca:)Necham ji klidne za kilo a postu Je to high/low adapter.
Pokud má HI vstupy zesilovač, nepotřebuješ krabičku.
Kuchto, možná to není nejkvalitnější spojení, ale na sub to určitě stačí a pochybuju, že by byl rozdíl slyšet např. i v neodtlumených dveřích na levných kompech. Co vím, takhle jsou zapojovaný OEM zesilovače v originálních instalacích, páč je to odolnější proti rušení a asi i levnější.
Kluci jestli myslíte že mi ta krabička pomůže tak ji beru.Mám od subwooferu a zesilovače vyvedené dva cinče které byli píchnutě v předešlém radiu ale tohle prostě RCA nemá.Tak mi ještě napiš Axetome jak to funguje?Díky moc
Je to jednoduchy. Vedou do ni 4 kabely, na ty pichnes treba zadni repro, a jsou z ni vyvedeny 2 cinche do kterych das RCA kabely
samozrejme krabicka je na to aby ti predelala vysokourovnovej(repro) signal na sigal pro RCA vstup na zesilvoaci. Mel sem to takhle sám když sem měl jen jeden výstup a hnal sem přes to kicx icq 6.2
co to je kicx icq 6.2?to je nějaké repro?jinak bych si tu krabičku od tebe vzal
jo to jsou repro. Napis email, poslu ti fotky jak to vypada