Navštíveno 3014x

Zdarec hifíci mám zesík od HELIXU SPXL 1000 a mám na něm ted MAGNAT XTC 300 a mám možnost pořídit SW SPXL 12 v boxu se štěrbinou z 25mm MDF a dvojtou čelní stěnou.Jak moc dobrá je todle kombinace slyšel jsem že SW potřebuje víc výkonu.Za rady a komenty mooooc dík.
mno ber bude mu stačit těch 1750W rms aby zahrál a zatlačil ale chtelo by to aspon 2,5kW
Švára tuto kombinaci má a je to super set, pěkný zpracování, super zvuk, krásnej basáček, bejt tebou tak neváhám, páč jestli máš XTCéčko tak potom s SPXL dostaneš pořádnou dávku kvalitních basů a hloubek v dostačujícím výkonu!
No někdo tvrdí že SW snese víc. A přemýšlím ještě nad JL Audio 13w7 ale to budu mít taky slabý zesík
taky mám - viz
[ Link ] a nemám jedinou výtku, čistej přesnej přednes i těch nejnižších basů, na plnej výkon to vypadá že vyskočí z bedny ven ale pořád hraje tak jak má, takže určitě by snesl i víc..
jj to bude slabý ale zkusil bych to a pak koupit jeste jeden HELIX SPXL 1000 a hodil do linku

18.05.2009, 19:58 |
clown na beznej poslech velmi dobre ..
na souteze to neni .., tam to chce fakt jeste o chlup vic nakrmit :o)
Team Helix Czech Republic :
:o)))
Na soutěž to nechci jde mi o černošskou muziku. Ale jen tak pro zajímavost kolik to kokáže natlačit db??? Vím že bude záležet na bedně a autě jen orientačně.
Na soutěž to nechci jde mi o černošskou muziku. Ale jen tak pro zajímavost kolik to kokáže natlačit db??? Vím že bude záležet na bedně a autě jen orientačně.

18.05.2009, 20:50 |
clown na bedne, aute, baterce, tlumeni .., soutezi, meraku, muzice, ci jen frekvenci ..,
dle meho na dBDragu 135+ :o)
jako vetsina, na poslech super, na soutezeni to chce silnejsi zes. co se tyce boxu doporucuju origo helix navrh
spatne polozena otazka
helix spxl vs JL13w7?????na to se ptej
viděl sem s touto kombinací na dbdragu i 142.9, záleží na okolnostech.....
A co takhle srovnani helix spxl vs jl 13w7 jak tady radi pepa.

19.05.2009, 22:40 |
clown dadevo ..
kdyz nakrmis 13W7 odpovidajicim zesem, ses na tom 2x - 3x draz .. o dB nevim .., to by musel rict pepa, kolik mel na jedny 13W7 na dB dragu .., rozdil bude par dB, ale cenove jinde

20.05.2009, 02:14 |
pepe689 | Upraveno: 2009-05-20 02:15:57
fq-147,5 nastartovany auto
pisnicka -pres 146 ale moje CD na termlabu
Mno ja myslim ze nejaky starsi zesik adekvatniho vykonu se bude dat sehnat. Chvilku me postaci helix 1000 pak ho prodam neco pridam a sezene se neco silnejsiho. Nejde vse naraz.