Navštíveno 3162x

Cau chlapi, chtěl bych se zeptat jaké z těchto tří autoradií by ste mi doporučili, hlavně co se týče kvality zvuku, tak i celkové. Díky za odp.
Pioneer DEH-2120UB
Alpine CDE-101R
Kenwood KDC-W4044UGY
at vyberes kterekoliv chybu neudelas, vsechny tri maj super zvuk, vybava je obdobna, na ovladani je pro me idealni Kenwood a Alpine, Pio je zezacatku trosku o zvyku.
ani o jednom se neda rict ze je nejlepsi,ale ani nejhorsi.
doporucil bych ti zajet nekam a odzkouset co ti sedne a pokud prodejce dovoli testnout na tve sestave.
u me by nebyl problem,ale mas to docela dalku :(
at vyberes kterekoliv chybu neudelas, vsechny tri maj super zvuk, vybava je obdobna, na ovladani je pro me idealni Kenwood a Alpine, Pio je zezacatku trosku o zvyku.
ani o jednom se neda rict ze je nejlepsi,ale ani nejhorsi.
doporucil bych ti zajet nekam a odzkouset co ti sedne a pokud prodejce dovoli testnout na tve sestave.
u me by nebyl problem,ale mas to docela dalku :(
Já jsem pro Clarion DXZ 389 RGUSB.. za ty prachy máš vlastně plnou palbu.. 3 páry RCA, ovládání SW, HPF, LPF, čelní AUX a čelní USB.. za tu cenu bezkonkurenční autorádio.. Zvuk vynikající!
[ Link ]
A jeste me napadlo jedno Pioneer DEH-P40MP, mate neake zkusenosti?
DEH-P40MP jsem měl a bylo opravdu dobré. Jednoduché ovládání, dost dobrá výbava a zvukově taky pohoda. Pak jsem koupil Clariona....., takže se přidávám k Revilovi, za mě Clarion:)

19.05.2009, 12:58 |
MaxxT za me davam prst nahoru za kenwooda... :-)
to MaxxT.. proč? Například mi porovnej výbavu a zvuk oproti Clarionu DXZ.. Docela by mě zajímalo, jaké objektivní důvody máš pro ten prst pro rádio se základní výbavou.. :-)
Já sem max. spokojen s tímto Kenwoodem, bral sem ho tady
[ Link ] a paráda.. Mužu tento shop jen a jen doporučit.. Stejná výbava jak Alpine.. Jen podle mě Desing néní až tak vyladěný.. Ale ten ti nehraje..
taky jsem si objednal kenwooda KDC-W4044UGY a myslim ze to radio je funkcemi uz na urovni..ja myslim ze neudelas vubec chybu kdyz jej koupis
[ Link ] ..ja bral zde a spokojenost...
Já jsem zase pro Alpine
[ Link ] ale co člověk to názor. Všechny jsou dobré, vyber to co se ti líbí nejvíc

23.05.2009, 11:49 |
MaxxT to Revilohifi.cz - je to naprosto jednoduche, jelikoz daval na vyber ze 3 radii, 2 radia jsem slysel, clariona sem neslysel, tak rikam za sebe Kenwood.