Dopřál jsem si základní instalaci s tím, že to ale neudělá ostudu.
Takže komlet to je složené takto:
Kenwood 4044 s jedním RCA ale zajímavou výbavou
Komponenty FSA 216 MbQ
Zesik Crunch 2175 dvoukanálek zmůstkovanej
Basáček Crunch 30 cm uzavřenka CBR 300
Kabelova sada 20Qmm
Passat Tdi
Instalace šla do služebacka a podminka byla aby zustal zachovany interier a uzitna hodnota vozu obecne.
Kompa jsou napojene jen z radia, nicmene jako celek se chova instalace velice vyvzena. I diky tomu ze radio ma i v tomhle zakladnim provedeni hodne zajimave funkce.
Dodhlídnul me na to MAxxT. A i mě zachranoval zivot a nosil vodu a kolu. jinak bych na tom slunicku asi roztek :-D a hlavne mel vsechno co chybelo a nebo se imrpovizovalo kdyz se nasel problem. Kazdopadne se zadarilo :o) a instalace uplne komplet cca 16 tisíc a hraje to velice poslouchatelně. Takže doporucuju stojí to za to :o)
[ Link ] Kazdopadne jsem se zhrozil kdyz sem vyndal kabely za radiem. Do auta byla nainstalovana sada Parrot 3100 coz je skvela vec sice to trosku komplikuje misto za radiem.. Kazdopadne na jednom iso konektoru byly na dvou kanalech zapojeny 4 reproduktory.. opravu nahulvata.. Auto bylo pouze v autorizovanem servisu a v M+H na instalaci parrot. A po tom co z MHcka dorazilo auto z polamanyma plastama a pod tak bych se ani nedivil ... no obrazek si udelejte sami.