Navštíveno 2938x

16.05.2009, 00:56 |
NiCk | Upraveno: 2009-05-16 00:58:59
Zdravim.Dá někdo tip jakej pořídit SW na 2kanal MB Quart PAB 2100? (výkon rms 4Ohm: 2 x 100 / 1 x 400 W,výkon rms 2Ohm: 2 x 200 W)A ještě dotaz..počítam že to bude dvoucívka 2 x 2 Ohm tak jestli je lepší zapojit na každej kanál zvlášt,když je do 2 Ohm stable nebo do můstku na 4 Ohm?.Představa je aby to aspon trochu zatlačilo...zázraky nečekam:)Posloucham převážně techno.Cenová představa +-4TKc
Díky za každou radu:)
zapojil bych na 4ohm... ze sebe můžu doporučit Rainbow Hurricane... měl jsem chvíli v autě, hrál jsem na něj i techno, progressive a byl jsem spokojený, dokáže i zatlačit i dobře zahrát a co mi odepsali z rainbow service tak má 350RMS...
spíš jestli ten zesák není na sw škoda :)
šel bych do 4Ohmové jednocívky Helix P12 Precision a dal ho do uzavřenky (27l, jestli se nemýlím). Supr woofer, co dokáže zahrát prakticky všechno.. Máme když tak skladem, takže bychom mohli hned v pondělí odeslat..
[ Link ]

17.05.2009, 08:24 |
MaxxT tak zaprve subwoofer, ktery je dvoucivkovy se NIKDY!!! nezapojuje na takovy typ dvoukanalu. Takze na 100% zapojit do 4 Ohmu. Z typu ktere ti tu kluci dali, jeste bych mohl doporucit z vlastni zkusenosti MB Quart
[ Link ] , tato kombinace je vyzkousena i s tvym typen SW.
2 MaxxT: ale zapojuje :-) Prave treba dvoucivka 2+2 ohmy se da prece zapojit seriove a dat na 4ohmovy mustek a nebo kdyz jdu do krajnosti, tak 4+4 ohmy paralelne na 2k, ktery je 1ohm stabilni, tj. zvlada 2ohmovy mustek :-)
No, uz nerejpu :-)
ja bych na to dal budto P12ku jako pise revilo a nebo Powerbass M-12ku, ten me zvukove moc mile prekvapil:
[ Link ]

17.05.2009, 15:23 |
NiCk Diky za rady a návrhy..promyslím to a něco vyberu

18.05.2009, 21:02 |
MaxxT prohifi.cz - ja mluvim o tom ze 2+2 ohmy nezapojis na dvoukanalovej zesik zpusobem ze na jeden kanal das jednu civku a druhej druhou civku z cehoz jsem pochopil ze to chce udelat viz
počítam že to bude dvoucívka 2 x 2 Ohm tak jestli je lepší zapojit na každej kanál zvlášt,když je do 2 Ohm stable
ano, zapojit 2+2 ohmy na vyslednou impedanci 4 a zapojit na mustek no problem. Jinak tolik zesiku ktery by bylo stab. do 2 ohmu v mustku neni a tohle PAB do 2 ohmu na mustek neni.. tudiz nevidim neco spatneho na mem prispevku, mozna sem si to precetl lepe nez ty.. ;-)

18.05.2009, 21:14 |
prohifi.cz | Upraveno: 2009-05-18 21:17:26
2 MaxxT: ja reagoval na tuhle vetu:
"tak zaprve subwoofer, ktery je dvoucivkovy se NIKDY!!! nezapojuje na takovy typ dvoukanalu",
ktera dal nijak nepokracovala, ani jsi to nedoplnil tak, aby to z toho bylo srozumitelne :-) Tak jak jsi to napsal, to pravda neni...