Navštíveno 3089x

prosim vas o radu. Mam radio Pioneer DEH7900 UB. Vzadu mam zavesene komp Sinus live SL240. Do predu by som chcel SL16 + neo25. Chcem sa opytat ako budu tieto kompa hrat priamo na radio, alebo ci treba zosik. Ide mi o cistotu hudby, silny pevny bas, nerad ostre vysky. Hudba od folk (akusticke nastroje), pop, rock ... disco. pripadne poradte lepsiu kombinaciu len na radio. Nechcem SW. Dik D.
mam SL 16 a NEo25S v autě na rádio vůbec nezahrajou jedině na silný dvoukanál kolem 100W+ RMS ale lepší je zapojit na aktiv bez vyhýbek já je mám na Sinus Live SL A260-4 tam z nich vydoluješ maximum a ten zvuk je luxusní
Pokud chceš hodně dobré repro s výborným přednesem i na rádio, tak jsem pro Helix E 136 Esprit.. Cena sice o něco vyšší, ale v tvém případě se 100% vyplatí
[ Link ]
souhlasim taky - Sl 16 bych na radio nedaval
na tvuj styl hudby v podobne cene bych doporucil:
[ Link ]
tie helixy vyzeraju moc dobre. Prijal by som vacsi vyber repro na radio do ceny cca 4t s kratkym porovnanim. Pri markatnom rozdiele zvuku som ochotny uvazovat o zosilovaci. Nejde mi o vykon ako taky, nebudem chodit na sutaze ani ohurovat okolie. Ide mi o kvalitativny rozdiel u repro hratelnych na radio a zosilovac pri "pocuvatelnej" hlasitosti. Sinus live uvadza citlivost 91dB, tak som myslel ze budu hrat podobne ako ine repra, len su viac zatazitelne...
Postovne na sk?
Rozdíl v kvalitě zvuku je při zapojení na autorádio obrovský. Esprity i při tomto způsobu poskytují důraz na basovou složku, sytý střed a díky nastavení útlumu nebo zvýraznění výšek na vyhybkách i variabilnost výšek na ucho posluchače. poštovné do sk je 170,-Kč. Jak jsem psal, máme je skladem, takže v případě zájmu bychom mohli ještě dnes odeslat a u sebe by jsi je měl ve středu/čtvrtek..
Jinak bych mohl doporučit ještě DLS R6A
[ Link ] a nebo C6A
[ Link ] , ale asi bych se nejvíce přiklonil k Espritu
mozte doporucit este kombinaciu zos, kompa, tlmenie, kabelaz do cca 8t? bude mat kombinacia v tejto cenovej relacii prinos oproti kvalitnejsim repro na radiu? V pripade ze by som zosilovac kupoval neskor, budu napr. esprity hrat dobre aj na zosik? Dik D.
Ano, Esprity hrají výbroně i na zesilovač. Co se týká tlumení, tak na výběr toho je celkem dost, ale doporučil bych vybrat si jednoho z těchto: Sikadamp 630, Dynamat Xtreme, Vibraflex 25.. vše najdeš zde:
[ Link ] Co se týká zesilovače, tak by to chtělo něco kvalitnějšího, například DLS CA 22
[ Link ] Když tak se mě ozvi na ICQ 306011919, vymyslíme nějakou sestavu..
este si to necham rozlezat v hlave a ked tak sa ozvem na ICQ
tlmit budem vibraflexom, cital som dost dobre referencie
ponukate mdf redukcie na mieru... islo by vyrobit kruzok na jednej strane hruby 18mm a na druhej 27mm? vonkajsi priemer 185 - 190