Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pioneer + Sinus live SL 16

o Navštíveno 3089x o
o 15.05.2009, 13:34 | DanyII
prosim vas o radu. Mam radio Pioneer DEH7900 UB. Vzadu mam zavesene komp Sinus live SL240. Do predu by som chcel SL16 + neo25. Chcem sa opytat ako budu tieto kompa hrat priamo na radio, alebo ci treba zosik. Ide mi o cistotu hudby, silny pevny bas, nerad ostre vysky. Hudba od folk (akusticke nastroje), pop, rock ... disco. pripadne poradte lepsiu kombinaciu len na radio. Nechcem SW. Dik D.

o 15.05.2009, 14:12 | tunerX
mam SL 16 a NEo25S v autě na rádio vůbec nezahrajou jedině na silný dvoukanál kolem 100W+ RMS ale lepší je zapojit na aktiv bez vyhýbek já je mám na Sinus Live SL A260-4 tam z nich vydoluješ maximum a ten zvuk je luxusní
o 15.05.2009, 19:20 | CarMedia.cz
Pokud chceš hodně dobré repro s výborným přednesem i na rádio, tak jsem pro Helix E 136 Esprit.. Cena sice o něco vyšší, ale v tvém případě se 100% vyplatí [ Link ]
o 17.05.2009, 14:14 | prohifi.cz
souhlasim taky - Sl 16 bych na radio nedaval

na tvuj styl hudby v podobne cene bych doporucil:
[ Link ]
o 18.05.2009, 09:58 | DanyII
tie helixy vyzeraju moc dobre. Prijal by som vacsi vyber repro na radio do ceny cca 4t s kratkym porovnanim. Pri markatnom rozdiele zvuku som ochotny uvazovat o zosilovaci. Nejde mi o vykon ako taky, nebudem chodit na sutaze ani ohurovat okolie. Ide mi o kvalitativny rozdiel u repro hratelnych na radio a zosilovac pri "pocuvatelnej" hlasitosti. Sinus live uvadza citlivost 91dB, tak som myslel ze budu hrat podobne ako ine repra, len su viac zatazitelne...
Postovne na sk?
o 18.05.2009, 14:08 | CarMedia.cz
Rozdíl v kvalitě zvuku je při zapojení na autorádio obrovský. Esprity i při tomto způsobu poskytují důraz na basovou složku, sytý střed a díky nastavení útlumu nebo zvýraznění výšek na vyhybkách i variabilnost výšek na ucho posluchače. poštovné do sk je 170,-Kč. Jak jsem psal, máme je skladem, takže v případě zájmu bychom mohli ještě dnes odeslat a u sebe by jsi je měl ve středu/čtvrtek..
o 18.05.2009, 14:11 | CarMedia.cz
Jinak bych mohl doporučit ještě DLS R6A [ Link ] a nebo C6A [ Link ] , ale asi bych se nejvíce přiklonil k Espritu
o 19.05.2009, 15:47 | DanyII
mozte doporucit este kombinaciu zos, kompa, tlmenie, kabelaz do cca 8t? bude mat kombinacia v tejto cenovej relacii prinos oproti kvalitnejsim repro na radiu? V pripade ze by som zosilovac kupoval neskor, budu napr. esprity hrat dobre aj na zosik? Dik D.
o 19.05.2009, 15:56 | CarMedia.cz
Ano, Esprity hrají výbroně i na zesilovač. Co se týká tlumení, tak na výběr toho je celkem dost, ale doporučil bych vybrat si jednoho z těchto: Sikadamp 630, Dynamat Xtreme, Vibraflex 25.. vše najdeš zde: [ Link ]

Co se týká zesilovače, tak by to chtělo něco kvalitnějšího, například DLS CA 22 [ Link ]

Když tak se mě ozvi na ICQ 306011919, vymyslíme nějakou sestavu..
o 20.05.2009, 11:01 | DanyII
este si to necham rozlezat v hlave a ked tak sa ozvem na ICQ
tlmit budem vibraflexom, cital som dost dobre referencie
ponukate mdf redukcie na mieru... islo by vyrobit kruzok na jednej strane hruby 18mm a na druhej 27mm? vonkajsi priemer 185 - 190
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.