Navštíveno 2754x

Zdravím, chtěl bych poprosit nějakého zkušeného autohifistu který by dokázal vybrat správné komponenty na kompletní ozvučení auta. Cena cca do 20 000 Kč. Podstatou jsou 2 woofery, pokud možno s celkovým výkonem nejméně 1 KW. ;)
Komplet? Tedy nejen subwoofery, ale repro, rádio apod..? Předpokládám, že ti jde tedy spíš o tlak než hraní.
volakedy bola tak relacia v TV, volala sa "snivajte s nami"....
ale nie teraz vazne, woofery nemaju vykon. Za 20000 mas tak zosik na sub + 1 sub, ak to ma mat 1kW a nebyt uplny cinsky smejd.... cize ziadne kompletne ozvucenie...
neboj, predajcovia Ti poradia :-)
party_boy: jj je to myšlený přesně tak jak píšeš (subwoofery, repro tad.....)
Ahoj, pokud to budeš chtít probrat, napiš mi na email info@audioland.cz, popřípadě ICQ 261490430. Variant je hodně, něco vyberem :)
jako Palmer, kdyby jsi to chtěl probrat, ozvi se na ICQ 306011919, něco vybereme.

16.05.2009, 16:16 |
prohifi.cz | Upraveno: 2009-05-16 16:17:22
take nic ve zlem, ale za tyhle penize to budto bude jenom hucet nebo to mohou byt komponenty, ktere budou mit vysoke hodnoty pouze udavane, avsak nerealne...
videl bych to na 2 moznosti:
1) koupit zatim prvni cast hudby, dosetrit a dokoupit neco rozumneho
2) vybrat mene vykonnou sestavu, protoze poctivych treba 600W z basaku s velkou Xmax umi zahrat hodne zajimave. Treba takovy Sonic 12ka by jiste odvedl dobrou praci...
a hodila by se i nejaka kvalitni autobaterie, protoze altik a seriova baterka by mohly mit misty problemy...
(......pokud možno s celkovým výkonem nejméně 1 KW) Tím mám na mysli celkový výkon sestavy