Navštíveno 2783x

dneska sem jel do skoly a vse hralo v pohode,jak repro tak sw,ale kdyz sem jel za hodku z5,tak basak uz nehral.prosel sem jak signali tak napajeni a vse je v poradku,na zesiku taky nic.hraji jen repra.nevite kde muze byt chyba?
Co remote kablík???Není uklepanej???Není zesilovač v protectu???Neodpálil si Subwoofer (změřit odpor)???
Nevim co všechno si kontroloval, ale určitě bych postupoval následovně:
1) kontrola napájení (jestli ti do zesíku de šťáva)
2) pokud zesík svítí a de do něj šťáva, tak zkontrolovat RCA stylem zapojit na ně jiné zařízení, jestli do něj signál pude
3) pokud stále vše o.k. kontrola zapojení SW, jestli je vše jak má být a nevypadl např. nějaký kabel
4) stále vše o.k., připojit SW na jiný zesík, aby se vyloučila chyba SW
5) pokud SW hraje, je chyba v zesíku, pokud ne, je zesík o.k. a je něco se SW
prave ze ne,na zesiku sviti kontrolka zelena tak predpokladam ze i remote je v pohode.a odpalit se mi nezda.a odpor zmerim multimetrem?popr.jak nejsem eletrikaro :)
Jj změříš to multimetrem.A jak nebude žádnej odpor je to jasný.
tak sem to prosel podle jamie.thomas a dosel k zaveru ze je neco s sw.tak sem se sem vyndal sw z bedny a zjistil ze se mi uvolnil - kabel na terminalu.takze chyba nalezena :)tak bych se chtel zeptat jestli nekdo z brna by byl ochotny mi zapajet ten kabel??jelikoz sem na koleji a zapomel si pajku doma :(
Zkus napsat Honzovi "BMW_318iS" super kluk z Brna, co dělá zástavby apod. a i takovou maličkost ti určitě udělá.
tak uz to mam domluvene s BMW_318iS,takze timto uzaviram diskuzi..jinak vsem diky