Navštíveno 2725x

Caute potrebuju radu.Mam passata 1,9 tdi, r.v.03 a mam problem s tim ze kdyz mam nastartovane a pustene radio tak slysim piskani alternatoru a pri jizde slysim otacky.Je to jedine tim.Zkousel se i jiny zdroj a v poradku.a jina elektrika to nerusi.vse je zkousene.Poradte mi nekdo co s tim.Rad bych se toho zbavil.Radiem i kkabalama to neni.Vse se zkouselo.Diky za odpoved.Jara
Zdary, co máš kostru z baterky na auto dej stejně silnej kabel jako u zesíků skus jinej alternátor
A máš to na zesiku nebo jedeš jenom přes radio???
co odrušovací kondenzátor k altíku??
mam to na zesiku a on to nedela.Je to pouze ten altik.Ten kondik jsem nezkousel.Mam s baterky vedene dva napajeci kabely s baterky k zesiku a kostri mam original od baterky.
luda551 myslis ze ten kondenzator bude stacit?tak urcite by mel.nemam s tim zkusenosti.

10.05.2009, 09:59 |
MaxxT original kostreni je vysoce nedostacujici, ukostri to 50tkou a vis, ze to mas ukostreny. :-)

10.05.2009, 09:59 |
MaxxT hlavne na poradny bateriovy svorky, ono to potom chytit 50tku pod nejakou M8 je taky dost o nicem.. :-)
MaxxT diky zkusim to.Ukostrim to a dam vedet co a jak ju.
Ahojte nemel jsem cas se tu driv dostat a delat s autem.Tak ukostrene to je a cekam na kondik od helixu cap 33.snad to uz bude dobre!!!Tak jak to bude tak dam vedet co to dela a nedela.at se vi i pro priste a snad me zkusenosti s tim pak treba nekomu pomuzou.Zatim cauky. :)
Mám ten stejný problém, už jsem zkoušel skoro všechno, dokonce i vyměnil baterku a svorky... prošel kostry atd. Dej pak vědět jak si dopadl s tím kondíkem od helixu, třeba by mi to taky pomohlo, dííík ;)
Tak jsem se dneska nastval a pustil jsem se do toho a udelal jsem poradne kostreni a ono se to vyplatilo.To piskani zmizlo.tak to co to ted dela tok to je uz uplne mikro piskani tak se da rict ze uz skoro vubec.Oproti toho co to bylo tak to je ted slast pro usi.Pridal jsem kostru od baterky na kaslu a na zesaku v kufru na srub od sedacky.A je to v pohode.Tak ten kondik nebude ani treba.Zatim