Navštíveno 3942x

Prodám Subwoofer prodávaný pod názvem
Ground Zero GZNW12 SPL
-špičkový subwoofer i s kvalitně udělanou ozvučnicí podle programu ASTRA 1.5.0 , na výrobu sem spotřeboval neslyslené množtví silikonu k utěsnění. Ozvučnice je zevnitř viz. Foto vykládána 5cm vrsvou Izolačního materiálu . Na ozvučnici jsou díry pro 9 cm natrubky, ty si nechávám pro další použití. Ozvučnice není potažena tkaninou na přání mohu potáhnout červeným kobercem.
-Subwoofer zesiluje 4 kanálový zesilovač Hellfire HL-4.11 1100W.
Na veškeré dotazy rád odpovím, stavba byla dokončena v zimě prodávám pouze s finančních důvodů jinak bych si ho nechal.
-o exluzivnosti zvuku hlubokých tonů nemusím mluvit maze prostě to mě fakt dostalo
Asi myslel nesmyslné množství silikonu... Jinak tam má škvíry jak prase.

07.05.2009, 22:31 |
Nora to si dělají ti lidi prdel?? Jak můžou něco tak hnusně zpracovaného prodávat takhle veřejně
taky jsem se u toho dneska tlemil :-)))

08.05.2009, 00:39 |
Prady Hm a už vůbec nechápu lidi, kteří za tenhle neznačkový Spl woofer s rádoby bednou, jsou schopný dát 3000,-
toto mě dostalo Prodám Subwoofer prodávaný pod názvem
Ground Zero GZNW12 SPL :-)))))))
jinak bedna se mu povedla :-DDDDDD
-o exluzivnosti zvuku hlubokých tonů nemusím mluvit:-DD
nebo že na to ,,zesiluje 4kanal" kdyby nechtel 3000,- ale 500 tak bych vzal na odpal:-))

08.05.2009, 09:30 |
clown uzivatel Poly :o))) uz tu douho nebyl :o)))
ale jako Prady .., nechapu ..,
Tyvoe a už je to na třech litrech ani korunu bych mu za to nedal. Chudák ten kdo to koupí.
Proti gustu zadnej disputat :-))))))
party_boy:oni budou spokojený to :}}}}
Pokud si dobře vzpomínam tak kdisi tam i tady někdo prodával za 6000:-DDDDD
co to je?pripomina mi to osatku nestesti a smichu
tak to je mazec, prodejce je zřejmě velký odborník :-) toho bych rád osobně poznal a pustil mu něco, co opravdu basy má :-)) a díval se na jěho spadlou bradu :-))))

08.05.2009, 21:02 |
Zaky Prostě AUKRO !!

08.05.2009, 21:51 |
RudyV A jak přišel na ten silikon? Podle těch prasklin a mezer to vypadá tak akorát na lahvičku,,Herkulese,,.A kvalitně zpacovaná bedna? Jak by vypadala kdyby ji odflák? To je prostě mazec.

08.05.2009, 22:59 |
vinzek fa | Upraveno: 2009-05-08 23:00:04
hele asi spatnej link nikde tam nevidim bednu jen slepeny prkynka z nejake skrinea repracik

09.05.2009, 01:03 |
Prady Desky na bednu vyřezal motorovkou a srovnal dlátem :D , pak vzal zbytek herkulesu, co mu zbyl ze základky po výtvarce a máme kvalitní SPL bednu na světě, já myslim, že takovejch 151,1 DB dá i přes rádio :D
no loooooooool jak prase a jeste k tomu ze to je SPL made in china co ma tak 400w bo GZNW 12SPL vazi 16kg a ma 4500RMS ... to co tam uvadi tech 6500w tak to ma GZPW 12SPL a ten ma 6500RMS a vazi 24,9kg
ty voe 3500. Jdu nakoupit mcfuny a budu delat bedny jak na bezicim pasu:D
TAZZZZ by me tak zajimalo co zrovna ty vis o GZ -)))))))
A jo kuwa ... uz mlcim.
Jinak te zdravim :c)))
Cusa