Navštíveno 3924x

07.05.2009, 19:49 |
vRS Mozno banalita, no neviem si s tym rady:
mam A9886R + Imprint procesor, vsetko zapojene, nakalibrovane...
No ked vypnem (napr. aj za jazdy len dam OFF a potom zas ON) radio, tak nedrzi nastavenie Imprintu /napr. "Curve 1"/, ked radio zapnem, tak Imprint sice je nastaveny ako "Curve 1" no nehra podla tohoto nastavenia. Musim stlacit a drzat 3x MultEQ tlacitko aby som sa dostal na "Curve 1" a potom uz hra ako ma, teda podla kalibracie.
V com by mohlo byt problem, alebo to takto nebodaj ma byt???
Kazda rada potesi.
Ulozene stanice si pamata.
Vie aj, ze je tam "curve1" ale nehra podla nej, hra akoby bol Imprint, teda MultEQ OFF. Takze musim sa opatovne dostat drzanim tlacidla MultEQ na "curve1" a potom hra podla kalibracie Imprintu.
To, ze nehra podla "curve1" sa deje po kazdom zapnuti radia. Skusal som to aj za jazdy, vypol a zapol som radio a zas nehralo podla "curve1"...
Trochu se v tom ztrácím. Naměřil jsi křivku, dal v PC uložit pod Curve 1 a nebo Curve 2. PC si odpojil. Pak když delší dobu držíš stisknuté tlačítko MultEQ, tak přepínáš módy Curve 1, drříš podruhé je Curve 2 a držíš potřetí a je vypnutý Imprint a aktivní manuální nastavení.
A jestli jsem to dobře pochopil, tak Ty když nastavíš Curve1 a vypneš rádio a zapneš, tak tam máš Multi EQ vypnuto? Pak by ale nesedělo, že to musíš zmáčknout a přidržet 3x, protože by na Curve 1 stačilo jen jednou ne?

07.05.2009, 21:14 |
vRS | Upraveno: 2009-05-07 21:16:13
Nie, ked zapnem radio, tak je MultEQ v pozicii Curve1, ale nehra podla nej, takze ak chem aby podla nej hral, tak musim, tak ako si popisal, znovu na nu prist a potom hra podla kalibracie...
Zaujima ma, ci sa nejaky majitel 9886 + Imprint s tymto stretol alebo nejako riesil.
Uz som cosi poriesil s uzivatelom "137", zajtra to cele prekalibrujem a potom sa uvidi.

07.05.2009, 21:16 |
137 ...uz sme to poriesili po ICQ...problem je zatial identifikovany ako nespravna kalibracia a ukladanie kriviek...cez vikend nova kalibracia a posudenie stavu...potom dame vediet... :-)
Já mám to samé, ale díky výraznému šumu na Imprintu a navíc nastavení které se mě nelíbí jedu na manuál a to co tam nastavím drží.

07.05.2009, 21:28 |
vRS | Upraveno: 2009-05-07 21:29:38
Hmmm, to ze to drzi ma tesi, snad po prekalibrovani bude aj u mna. S tym sumom musim suhlasit, mam ho aj na manual aj pri imprinte. Procesor mam v kufri a je pripojeny 5,5 m dlhym AiNet kablom, co sumu asi tiez pridava. Vedel som pred kupou, ze to sumi, no pravdu povediac som az taky sum necakal.
No je to moja prva instalacia, tak to mozno este poladim. ;-)
vRS: Je to problém snad všech 9886tek a výrobce ani dovozce to neřeší :-/
Mě to naštěstí výrazně šumí jen pri Imprintu (který se mě stejně nelíbí snad krom toho jak to ideálně sfázuje repráky - jinak je to nanic) a na manuál vůbec žádný šum není, je ještě nižší než na předešlý Clarion. Takže já jsem spokojený, ale jsou lidi co jim to šumí na všech třech a to bych to vykopal z auta ven. Hlavně při klasice a nebo tichých pasážích je to hrůza.
Moje 9887 také šumí i bez Imprintu. Jedu v aktivu a také je tam šum, přesně dle popisu co jsem četl na netu. Jakmile je hlasitost 1 začne šumět a s nárustající hlasitostí zůstává na stejné úrovni.
hifim@ni@k: Ano tohle je vlastnost skoro všech Alpine a při skoku z nuly na jedna si ještě ráda lupne, ale tady jde o šum který je fakt hlasitý a navíc roste z hlasitostí. Ivouš to u mě slyšel, pak jsem to řešil 2 x se známým co Alpinu dováží a nakonec jsem se mezi tím dobral k tomu, že Imprint nepotřebuju a jedu na manuál a tam to naštěstí nemám.
TAky kupuju A 9886 a PXA H 100, tak doufám že to nebude s tím šumem strašné, Starý Panasonic byl prakticky bez šumu.
Havala: Tak pak nahoď info, ale vím o 5 lidech a všem to dělá všude, jen mě na manuálu ne :-)
Tuner 2: jj, o kvalitu zvuku se nebojím, přecejen to s procákem bude rozdíl, ten šum sem měl taky a po snížení gain zmizel. V Olmiku bych se měl ukázat.
Jo a kufr bude nový!!!!! :-D
Havala: Já se neukážu celou sezónu :-D
i mě to šumělo, bez imprintu ne, ale zase výšky se nelíbily..

08.05.2009, 09:32 |
clown kuwa, zlaty stary alpiny :o))) njn levne provedeni je nekde znat .. :o(
Mam teď nově asi 2 dny 9887, zatím jsem si něják nehrál s nastavováním ale nešumí mi to. Repro mám zapojené v pasivu na zesáky, předek, zadek a SW.
Tuner#2: Nápodobně, taky se neukážu celou sezónu, i když možná po dodělání na nějakým srazu, to nechat jen poslechnout, ale po pročtení tady toho nevím nevím jestli nepořídit jiný rádio s aktivem.
Máte někdo další zkušenisti Alpinu´+ PXA H 100 krom Tuner 2?
Hanys73: že by se blýskalo na lepší časy? :-D
Havala: Snad jo ;-) Jinak v Olomouci bude možnost si to poslechnout. Jen ještě dodám že předtím jsem měl no name vyjížděčku a rozhodoval jsem se o koupi new rádia mezi Pio DEH-P7000UB, /////A CDA-9886+PXA H100 a ///// CDA 9887R. V autě jsem si testnul Pio a 9887... Pio měl oproti vyjížděčce mnohem lepší zvuk, ale pak šla do akce 9887 a to teprve byla slat pro moje uši! Parádní zvuk! Takže jsem se rozhodl pro 9887. Už se jen těším až dám Dotechy do aktivu, to teprve bude mazec ;-)

Havala: 86ka s H100...teď clarion 958 a u mě je to absolutně jinde.

10.05.2009, 16:29 |
Havala | Upraveno: 2009-05-10 16:31:59
Hanys73: to bych si rád poslechl, jinak co si myslíš o kvalitě 9887 vs 9886 + H100? Udajně tam moc rozdíl není.
Tak v Olmiku mužeme porovnat na EMMA
PS: co za Dotechy konkrétně?
Havala: Klidně si to můžeš v Olmíku poslechnout, ale na EMMU tentokrát nejdu tak mě budeš muset najít někde na place, to ale nebude problém ;) Dotechy konkrétně Ovation 6, ale ještě to není ono, chce to aktiv :-)
Jinak 9887 vs 9886+H100... To máš těžko, chtělo by to vyzkoušet, ale co jsem se dočetl a doslechl tak tam opravdu moc rozdíl není. Spíš by mě zajímal boj 9887 vs Pio P88RS-2 ;-)

10.05.2009, 20:13 |
137 ...v slovenskom AT magu 3/2009 bolo porovnanie 9887/cla788/pio 88RSII...mam subor v pdf ked chces napis e-mail a poslem ti to...porovnanie robili raksop a gregi...
137: Pošli mě to PDF taky na mejla.
martin.vik@seznam.cz
M@rtin: Pak mě to přepošli. Díky.
taky prosím poslat na Hanys73@seznam.cz
díky ;-)

11.05.2009, 10:39 |
Havala | Upraveno: 2009-05-11 10:44:41
Hanys: rozhodně Aktiv :-D Taková sestavička si o to přímo říká! Please můžu poprosit taky přeposlati ten test?
ondra.biolog@post.cz
Díky moc...

11.05.2009, 20:29 |
137 ...mate to v mailoch...