Navštíveno 3267x

07.05.2009, 15:09 |
MACH kluci,nemáte někdo hooodně dobrého známého v Pioneer servisu Basys v Praze? Začal se mi lámat páskový vodič od monitoru na vyjížděčce,ale nechtějí mi ho extra prodat,že i včetně práce. Nemáte někdo páky,jak to jen koupit? Případně přidám nějakou stovku za přimhouření oka.. Díky
co je to presne za radio?

07.05.2009, 16:11 |
MACH AVH-P7500DVD
Koupil jsem ho tady od jednoho kdysi propíraného člena a vydrželo to 2 měsíce. Už tam něco bastlil.
Mám ho teď rozhozené na spoooustů částí,abych ten maxi pásek vytáhl,tak se mi to nechce skládat a posílat do servisu.Bůhví jaká by taky byla dodací lhůta. Nehledě na to že když si to udělám sám tak mně to bude těšit a taky 1200 za údajnou výměnu,taky nenajdu na cestě..
no pokud ti to udelaji komplet s praci za 1200,tak neni co resit,pac ten pasek stoji 50dolaru +doprava+prace

07.05.2009, 18:31 |
MACH si to bude blbá výmluva,ale nechce se mi to znovu skládat,je to celkem komplikovaná rozborka. A v servise to zase rozloží... Je to hromada šroubečků a blbinek. Když ale nebude jiné cesty.. Zkusím ještě Poláky,tam je značkových servisů víc,třeba nebudou dělat pupínky jen při prodeji dílu