Navštíveno 5876x

Zdravim,mám dotaz ohledně zapojení autorádia Eonon E1011,když rádio zápojim podle konektorů,tak vše normálně funguje,ale když chci pustit DVD nebo televizi,tak se mi přes obrazovku napíše nějaké varování,asi že musim při sledování stát,nevíte někdo co s tim,jak to zrušit,aby to fungovalo normálně i při jízdě??Za případné rady moc díky
resilo se to tady xkraaaat... tusim ze musis propojit kabel s rucni brzdou... ostatni poradi lip :)
moc se omlouvám,že se na to ptám znovu,sem tu poprvé a nemohl sem tu právě nic podobného najít,kde se o tom už psalo,myslíš na ten spínač ruční brzdy??
myslim ze to je bud ruzovej a nebo oranzovej?
Jo měl by to být růžový a stačí ho snad jen někam ukostřit..

07.05.2009, 08:40 |
clown staci se kouknout do manualu :o))) je to v kazdem napsano :o))) kluci maj pravdu
RTFM
no problém je právě v tom,že v manuálu vůbec schéma zapojení není,ani v anglickém,ani v německém a v českém taky ne,na rádiu je schéma jen klasického zapojení přes ISO konektor,to už sem si v autě dělal pro předešlé rádio,proto mi vše normálně funguje,kromě toho přehrávání filmů a koukání na telku,když pustim film,tak zvuk jde,ale na displeji se objeví pokaždé to varování,takže obraz nejde,ani u TV:-(((.Růžovej drátek tam je,s nápisem braking,ale nechci nic jentak zkoušet na blint,abych si nezničil rádio,takže ho stačí připojit teda jenom ke kostře a bude to normálně fachčit??

07.05.2009, 13:17 |
clown budes tam mit oznacenej kabel BRAKE, ten uzemni
Braking = Brake, to je přesně on..

07.05.2009, 13:42 |
clown jj, ono zalezi, zda to prekladal cinskej anglican, cinskej american, pripadne jejich misenci :o)))
To mě připomnělo jak si nedávno kamarád koupil u vietnamců tkaničky do bot a na obalu bylo napsáno LKANIČKY DOBOS :-D
tak sem připojil ten káblik s nápisem braking na kostru a vše fachčí,takže díky moc