Navštíveno 2932x

Poradí někdo z místních znalců?
Koupeno u místního člena Čendy, před dobou dávnou, ovšem sám čas nemám, tak asi poslouží kamarádovi.
I přesto, že mu doporučuji uzavřenku, chtěl by bassreflex ozvučnici.
Co vy na to? případně jakou litráž? mám sice online manuál, ovšem nemohu z něho vyčíst nějaké bližší info (nejsem zběhlý v daných zkratkách).
Případně čeho se docílí otočením, magnetem ven? Díky
dodávám technické parametry

Případně ještě, pokud jej skutečně přemluvím do uzavřenky, doporučuje se 15-20litrová ozvučnice. Ovšem to je včetně koše? nebo jej musím odečíst?
S SWR zkušenosti zatím nemám, ale co jsem slyšel, tak je ho do BR škoda. Uzavřenka by vycházela ideálně tak 15-17L. Opravte mě, pokud se pletu, ale myslím, že Alpina uvádí objemy bez koše, takže ho musíš přičíst.
K tomu návrhu BR jsi nic neuvedl-druh hudby, zesilovač..., takže se nemáme čeho chytit.

07.05.2009, 09:05 |
clown mam doma pujcenou uzavrenku a super, za ty prachy vyborny :o)
dostava cca 700 a spokojenost i v kokte :o) pripadne muzu zmerit :o)
Martin21: Monoblok na 2 ty Alpiny - Crunch V1800.
Druh hudby je strašně těžko popsatelný, ovšem můžeme vynechat Metal, Hard Rock. Spíš funky, občas disco, RnB
clown: zkoušim ho přemluvit do uzavřenky, ovšem stále se mi nedaří, prej to nebude tlačit :D
32L s 1x70x280, ladena riadne hlboko F-3=29,1Hz Fmax=33Hz so zdvihom len 1,1dB. Pekne hrajuci box, ladeny aby hral co najnizsie, ale pri zachovani co najvacsej linearity. Ked bude dobry zosik s dobrym DF tak to bude krasny bas
Siggi: Tuhle bednu máš vyzkoušenou?
třeba ti to pomuže