Navštíveno 2928x

06.05.2009, 19:11 |
marlag | Upraveno: 2009-05-06 19:13:11
Mám problém,moje A 9853r se sama vypíná(jen při vysokém volume)se na 3až5 vteřin vypne a naskočí s volume na 0(asi protect).Pomůže přidat externí ventilátorek pro chlazení? Nebo je něco špatně? Setkal se už někdo s něčím podobným?
Díky...
stalo by za to promerit jednotlivy repraky, jestli nekde neni odpor vyrazne mensi. Jestli to mas na kostce ISO, tak odpoj a mer. Melo by to byt kolem 4 ohmu, vyrazne min znaci nekde nejakej zkrat reprokabelu(prosroubovanej kablik, moh bych vypravet)
předek přes zes,zadek přes iso kostku z radia,proměřím asi to tak bude protože to začalo až když jsem zapojil kompa přes zes. respektive se ta hladina volume kdy to vypne hodně snížila (před při 19 ted´ při 14)
hele a co napájení.. kostra a tak..
Marlag: mám totéž rádio a v jednom voze jsem měl podobný problém. Originál napájecí kabel do ISO byl nedostačující, natáhl jsem přímo od baterky o trochu silnější kabel + novou kostru a od té dobu 100% OK.
Nezaručuji, ale zkus kdyžtak pro zkoušku vyvést jen kabel třeba vnějškem auta, z baterky k HU, at to nemusíš tolik kuchat. Třeba Ti to pomůže...
Zkusil bych to napájení jako street.
To mi nenapadlo, zkusím napřed tedy udělat by-pass a uvidím :o))
díky všem

06.05.2009, 22:48 |
Parma marlag: ahoj, promiň, že vstupuju do debaty,ale mám si pro tudle alpinku zitra jet. Jak si s ni spokojenej prosimtě? Je to dobrá volba? Díky
parma: zdali se mohu připlést, jako uživatel již cca 2roky.
Jsem spokojen, zvykl jsem si na "glide" a na ovládání. Doporučuji dokoupit případně dálku. Bez ní už ani krok....
Parma: mám ji rok, kupovaná jako jetá a spokojenost,glide-no coment je třeba se naučit,zvyknout jako StreetFighter :o))
Problem s vypínáním vyřešen,díky SteetFigter!i všem ostatním za rady, když jsem viděl origo kablíky napájení citroen bylo vše jasný,jejich průměr/průřez by šel změřit jen mikrometrem :o)))
Marlag: no problem ;) nejsem žádnej velkej znalec, ale už jsem si taky musel poradit. Když vím, poradím, taky mi tu "znalí" již několikrát poradili....
ať nadále slouží...

08.05.2009, 13:39 |
Parma Chlapi, potřeboval bych pomoct, nemám k alpině 9853R CZ návod, není někdo z Prahy, dal bych zálohu a okopíroval bych ho. Nebo nějakej lilnk?, nemůžu nic najít:-( moc díky
Tušim že na ofiko stránkách Alpine v sekci download jen asi nebude v cz verzi
nějakej doma mám, podívám se...

09.05.2009, 23:23 |
Parma Právě, že mám návod, ale potřeboval bych ho n češině..To StreetFighter: to by byla bomba, kdyby si ho měl v češtině :-), děkuju, jo a mátek tomu dálku? Ta se asi už dokoupit nedá co?