Navštíveno 3679x

Zdar všem potřebuji nutně pomoc koupil sem SW Dragster DWH-157 a nemam údaje potřebné k výpočtu bedny,pokud nekdo něco máte prosím dejte vědět!!!!!!

pokud je nebude mít nikdo tady tak nejjednodušší cesta je napsat dovozci resa@mybox.cz
nebo rovnou výrobci do itálie:-) info@dragsteraudioart.com
a nebo nechat TSka změřit... Dneska na to má cajky kdekdo. škoda že jsi z Brna...
Já ho měl kdysi v autě, udělej mu bednu 82l, 1 x bassreflex Dexon 98x202
[ Link ] , dej mu tak 800WRMS a budeš myslím dost spokojenej, já na něm naměřil cca 135db.
Díky mooc za pomoc hllavně ruffriderovi za kontakt na dovozce byli velmi ochotní.............
Parametry k DWH 157
Fs: 20 Hz
Re: 3,6 Ohm
Qms: 6,4 Ohm
Qws: 11:02
Qts: 10:33
Vas: 105
Xmax: 12 mm
Doporučená otevřená ozvučnice: 57 l
délka nátrubku 62,5 mm, 2 ks
průměr nátrubku: 90 mm
Doporučená uzavřená ozvučnice: 66 l
jj, s panem Fírkem je super jednání, kéž by to tak bylo všude.
luda551 taky díky za rady!!!! Ještě se tu budu poptavat jelikož sem amater a budu dělat vestavbu do kufru už se mi scházejí díly.
rover nz tak pak nezapomen nakopat foto
jaký díly ti scházejí třeba by se u mě neco naslo:-))
jo hodlám všechno fotit ted o výkendu jdu dělat folie na okna a pak se pustim do music. Jak budou prachy ozvu se potřebuju nějaký kabely cap. pijistky a tak.
jj neco by se mohlo najít
Nepřijdou vám nikomu divný ty Qčka?
jak divný Qčka, už sem se tu setkal stím že někdo umí simulovat jak bude bedna hrtá při daných parametrech a tak bych rád kdyby někdo skusil podle parametru nahoře a jestě lepší válec nebo krychle.
No Qms je v ohmech a u Qws a Qts je nejspíš stav hodin :D Tak jestli jsi se neupsal.. Jestli to někdo nasimuloval podle tohodle, tak je kouzelník s jasnozřivou myslí:)
udaje jsou z mailu ktery mi poslal dovozce dragsteru,mě tyhle skratky a čísla nic neříkaj proto se ptám.
udaje jsou z mailu ktery mi poslal dovozce dragsteru,mě tyhle skratky a čísla nic neříkaj proto se ptám.
V tom případě se museli přepsat oni, protože tohle je fakt nesmysl.
no pějky tak to te asi nemam rad:-)) pac sem tam kde sem byl protože to nemůžu věřit ani údajům o litrech bedny dam tedy asi na radu dragstera a tedy chtel bych udelat valcovou bednu ma to nějaký vliv oproti kvádru slysel sem že válec=lepší zvuk
Ono na tom tvaru až zas tak nezáleží. Je lepší mit vevnitř co nejmíň ostrejch hran, ale zase ten kulatej vypadá podle mě blbě a musí se všelijak přidělávat.. A navíc se blbě vyrábí, když to teda nechceš stavět z papírový roury od koberce:D Udělej klasiku.
no problemo sem truhlář mdf je muj život udělám buben do díry od rezervy a vůbec celej novej kufr okolo
Tak to je potom jiná:D Jak říkám, na tvaru tak moc nezáleží, takže můžeš tvořit dle libosti;)