Navštíveno 2959x

Mám zesilovač HELIX SPXL 1000 a nevím jaký/é subwoofer/y na něj použít vím že bud Helix SPXL 12 a nebo nějaké dva slabší ale kvalitnější třeba Hollywood EDGE1224-D2.Pokud někdo můžete poradte nebo hodte názor a nebo i nabídněte něco ke koupi starší i nové.Dííík
Co tohle?
[ Link ] Samozřejmě možná dohoda...
hoj, mrkni na tento , k tomu zesu super volba
[ Link ]
Frenkie: To máš nové nebo starší? Jaká by byla cena?

06.05.2009, 20:33 |
Beda zkus napsat Johanikovi, prodava nejaky zajimavy Powerbass
davevo jen nove, jsem prodejce a pouzitejch moc nebude kdyz je to novinka, ale k danymu zesu dobra volba - jak tlak tak i kvalitne umi. na SPXL12 je ten zes nicmoc, sub chce vic
Ten zesilovač mě taky nějak nenadchl výkonem a hlavně bych ho nezapojoval na 1 ohm, kvůli kvalitě. Ale samozřejmě to je na tobě, nevím co od toho čekáš. Taky se musíš rozhodnout jestli chceš zaplácnout kufr 2 basákama. Supr by byly třeba 2x MB Quart PWH
[ Link ] možností je fakt hodně. Jestli chceš tak mi napiš na ICQ 261490430 a můžem to probrat

07.05.2009, 19:25 |
clown osobne na jednom mam JLA 8W7 :o) na druhem SWX 12" od Alpiny (na prodej) :o)) .. pomerne na tom byla zajimava Rko Alpina .. diky tomu, ze mela 2+2 Ohmy @ 500W RMS, tak to slapalo na 4Ohmech prijemne .., az jsem cucel :o)
ono je to spis o tom, ze SPXL12 k tomu je sice volba dobra, kdyz postavis bednu budes spokojenej ..,
ale 1. nakrm ten zesik 2.na souteze to neni :o)
nebal bych se treba toho od Spookyho, PB se mi libilo a dost :o)
jistej cas jsem na tom mel dve W12 Helixe (dnes P12) a docela masaz :o)
clow: Za kolik prodáváš toho alpina SWX 12?