Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém s 4k - Protect

o Navštíveno 2753x o
o 05.05.2009, 07:48 | Bolthorn
Opět řeším problém a to u kamaráda zesilovače. Má Hifo TXi 6400. Do teď šlapal v pohodě. Teď mu však po chvilce přestane hrát a rozsvítí se kontrolka.. Přitom vůbec není zahřátý, dělá to za studena... Kabely a všechno v pohodě.. Vše prošlo mojí kontrolou, takže v zapojení to nebude.. Asi reklamace co..

o 05.05.2009, 12:09 | Midnite
prošel bych ještě jednou kabely a zeptal se ho zda nepřehodil polaritu na repro nebo zesíku.. jinak reklamace
o 05.05.2009, 12:28 | Bolthorn
Jo jo.. Polarita mě vůbec nenapadla.. Dnes večer k němu jedu, tak to vše zkouknu..
o 05.05.2009, 13:05 | Pavel 528
polarita jako ceho?
pokud by prepoloval napajeni,tak bude uz davno po zesiku,pokud ma prepolovany repro,tak je to sumafuk..o))
jinak samozrejmne muzu opravit..
o 05.05.2009, 13:10 | Bolthorn
Ne tak jsem s ním mluvil.. Nic není přepolované.. Uvidím večer.. Omrknu co mu to přesně dělá..

Pavel: má to ještě v záruce, tak pohoda.. kdyby nebyl, tak už Tě s tím otravuju ;)
o 05.05.2009, 20:57 | Bolthorn
Tak je to o.k. měl vyklepanou kostru, tak ukostřil přádně pod mým dohledem... :-DD Lajdák..
o 05.05.2009, 22:18 | Midnite
bolthorn: ,,Kabely a všechno v pohodě.. Vše prošlo mojí kontrolou,, >>>>>>> pak kdo je lajdák ;o))
o 05.05.2009, 22:28 | Bolthorn
no jasný, na to jsem nekoukal moc :-DDD koho by to napadlo, že to tak odflákne.. jsem kontroloval hlavně jak to má u baterky, zda-li tam má odpovídající pojistku a taky jestli má dobře zapojený zesilovač.. kostru jsem nějak nekontroloval no, a hlavně mu to doteď hrálo v pohodě.. :-DDD
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4632 sekund.