Navštíveno 2753x

Opět řeším problém a to u kamaráda zesilovače. Má Hifo TXi 6400. Do teď šlapal v pohodě. Teď mu však po chvilce přestane hrát a rozsvítí se kontrolka.. Přitom vůbec není zahřátý, dělá to za studena... Kabely a všechno v pohodě.. Vše prošlo mojí kontrolou, takže v zapojení to nebude.. Asi reklamace co..
prošel bych ještě jednou kabely a zeptal se ho zda nepřehodil polaritu na repro nebo zesíku.. jinak reklamace
Jo jo.. Polarita mě vůbec nenapadla.. Dnes večer k němu jedu, tak to vše zkouknu..
polarita jako ceho?
pokud by prepoloval napajeni,tak bude uz davno po zesiku,pokud ma prepolovany repro,tak je to sumafuk..o))
jinak samozrejmne muzu opravit..
Ne tak jsem s ním mluvil.. Nic není přepolované.. Uvidím večer.. Omrknu co mu to přesně dělá..
Pavel: má to ještě v záruce, tak pohoda.. kdyby nebyl, tak už Tě s tím otravuju ;)
Tak je to o.k. měl vyklepanou kostru, tak ukostřil přádně pod mým dohledem... :-DD Lajdák..
bolthorn: ,,Kabely a všechno v pohodě.. Vše prošlo mojí kontrolou,, >>>>>>> pak kdo je lajdák ;o))
no jasný, na to jsem nekoukal moc :-DDD koho by to napadlo, že to tak odflákne.. jsem kontroloval hlavně jak to má u baterky, zda-li tam má odpovídající pojistku a taky jestli má dobře zapojený zesilovač.. kostru jsem nějak nekontroloval no, a hlavně mu to doteď hrálo v pohodě.. :-DDD