Navštíveno 3757x

Jak je na radio Clarion.Konkrétní model CLARION DXZ 389RGUSB myslím tím poruchovost zkušenosti uživatelu.Já mám 2,5 roku sencora a už bych to nechtěl ani vidět.Když jsem se ptal u nás v hifi tak mě řekla že mají zkušenosti blbé.Poslouchám převážně disko a auto je G2 děkuji za odpovědi.
jestli náhodou ty blbé zkušenosti nemají kvůli tomu, že je nemají..
Myslím, že naprosto bezproblémové autorádio.. Kdyby jsi chtěl máme poslední kus za výhodnou cenu. Poštovné grátis a 30 měsíců záruka..
[ Link ]

04.05.2009, 11:42 |
Tweety_xx | Upraveno: 2009-05-04 11:48:02
Clarion mlžu doporučit měl mám ten předchozí model bez USB a naprosto bez problémů. Kdyby jsi chtěl můžu ho nabýdnout. Rádio je dva roky staré ale používané jen rok, protože už rok mám auto rozebrané. Má dokonce ještě krycí folii na displeji.
Jinak takhle vypadá
[ Link ]
Tak toho kdo ti řekl, že má s těmito autorádii blbou zkušenost, bych chtěl vidět.. Místo toho ti určitě raději nabídnul Eonon, ne? :-D Clarion mě doprovází snad celý můj život.. Už od mala, co měl táta v autě ještě tenkrát kazeťáky od Cla. Naprosto spolehlivé bezporuchové stroje se skvělým zvukem.. Do dnes jsem věrný této značce, nikdy žádný problém, prostě dle mého jsou to jedny z nej strojů na trhu.. A myslím, že nejsem sám kdo se k tomu přikloní..
Kdyb jsi chtěl dobré rádio s USB , tak
[ Link ] -! :-) máme skladem, pošta zdarma
tak tak,tez mam uz nekolykati stroj od clarionu,a bez poruch,a hlavne nej zvuk,taky si myslim ze nej stroj na trhu,jak rika bolthorn.
ZA ME DOPORUCUJI,A MYSLIM ZE I ZA VSECHNY.
Připojuju se ke klukům, Clarion forever:-)
Tak tolik chvál sem ještě neslyšel.Tam v tom obchodě mě říkali že prodavaj Kenwood,Alpine,Pioneer a Panasonic.Já jsem se většinou dívám na RCA,že jich má 6 páč bych chtěl 2 zesilovače 1.4kanál a 2.2kanál a padl mě do oka tento Clarion za dobrý peníze.
No tak to je jasný, že na něj budou plivat, když ho neprodávají.. Takhle znesvětit tuto značku, no fuj.. :-DD
Jsem se ptal na to jakej je a toto mě řekli.J8 do něho pujdu,ale nevím kdy bo ted mám dost vydaju.New pneu,poskládat zadní a přední nápravu a pak muzika to radio koupim co nejdřív.
Děkuji za nabídku,ale zatím to počká.
Děkuji za nabídku,ale zatím to počká.
A teď čtu, že jsi ještě k tomu mluvil s prodavačkou.. Ta ať se drží doma vařečky a ať nekecá bludy když tomu prd rozumí.. :)

04.05.2009, 17:02 |
ddawe taky můžu jen a jen doporučit. Mám asi měsic Cla788 a maximalní spokojenost, je to můj prvni clarion, bál sem se trošku ovladani ale pohoda
já mam sice alpinu ale cla má tata asi 3roky a vpoho cd bere jak nove a zvuk taky ok.
Já mám asi měsíc typ 388(prakticky jako "tvůj" ale s modrým displayem)a jsem spokojený. Koukal jsem po něm už minulý rok, nakonec jsem vzal Pioneer DEH 4000, ale prodal jsem ho. Štvalo mě jak šuměl. Tenhle Clarion je na tom určitě líp a mám na něm připojený 2 zesilovače. Myslím že za 3,2K je to vynikající volba. Basy i výšky mají volbu frekvence (60Hz, 80Hz....), basy navíc i Q (1 až 2), můžeš si vypnout vestavěný zesilovače.
Tak to je parada že to má takové funkce.Mě se zamlouval taky loni,ale nejak sem neměl dostatatek bankovek tak sem to musel přeložit.Pravě že se toho bojím co je to za kvalitu,ale když jsem to jednou viděl na MTV jak to dávali borci do nějakého auta tak sem si řekl,že to nemusí být tak špatné...
pridam se, mam ho taky, sem absolutne sokojenej. Jde na nej pripojit i iphone 3g, jediny pro me je ze ho neumim nastavit nejak dobre:D Ale sem rád že sem koupil:)
Tak já jdu do něho co mě dojdou peníze.Chtěl bych se zeptat.Mohl bych mít v autě v předních dvěřích kompa,v zadních dveřích kompa na vývody z radia a pak na 4kanálový zes.4x ovaly 6x9 a na dvoukanálový zes.sub.Jak by to hrálo.

04.05.2009, 20:31 |
Zephyr | Upraveno: 2009-05-04 20:32:21
duble :-/
myslím že si to paní prodavačka popletla s Clatronic :-D
Jinak myslím že touhle HU chybu neuděláš....
Clatronic :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vem Clairon a budeš spokojenej jinak předek dej na zesik
jojo tak děkuju za rady a chválu
Clatronic :-D To je to samé jako když minule listovala Eliška v nějakém letáku a narazila na nějaký Sencor (či co to bylo za shit) s LCD za 3500,- a spustila na mě, že jsem koupil předražené autorádio co neumí nic (Cla 778) a že jsem mohl mít za tak málo i s obrazovkou.. :-DD
No jo baby.Moje je taky taková,ale já jsem ted bez práce tak proto musím šetřit skoro každou korunu,ale radio je na řadě první pak už se dokoupí zbytek.
Moja taky nemohla pochopit co je tak drahého na PIO 88RS II :-)))
Nepochopila ani když jsem ji posadil za volant a pustil jí muziku......
Říkám ženské.Tak můj tatka taky nemůže pochopit že si budu kupovat toto radio za tak draho,že jsou i levnější sonáče atd,dokud jsi nepřečet tady tu chválu.

05.05.2009, 12:42 |
Cenda jako 3,2t za radio se mu zda drahy? :-D

05.05.2009, 12:46 |
clown za 32 je CLA HX drahej :o))) ale za 3.2 je jeste to zlaty :o)
jj za 3,2 je to supa cena
Koupil jsem CLARION DXZ 289 USB a za ty peníze jsem nad míru spokojený. Jediný, co bych vyčetl, je u MP3 procházení složek a souborů, ale co bych u jednořádkového displeje a low end radia nechtěl. :)
No to víš pro rodiče je drahý všechno.To samé jak z gumama.Měl jsem si objednat Sunny 195/45 R15 nebo jak za 1000/ks a našel jsem Kumho 195/45 R15 1210/ks to je dobrá cena ne?