Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine ida x-303

o Navštíveno 2760x o
o 30.04.2009, 14:55 | richiis
Ahoj...., hodlám si pořídit tohle rádijko..., oželím
že to neni na CD..., stejně flashky mi přidou jako lepší řešení.., tak se chci Vás zeptat jako zkušené uživatele na názory tohoto rádia..., nikde sem nenašel žádnou recenzi tak

o 30.04.2009, 15:55 | CarMedia.cz
určitě dobrá volba.. pokud by jsi chtěl časem stavět aktiv, tak není problém s procákem PXA-H100. I tak má 3 páry RCA s ovládáním SW, komunikuje s KCE-400BT atd. Po zvukové stránce supr..
Když tak máme skladem několik kusů, mohli bychom hned v pondělí odeslat..
[ Link ]
o 30.04.2009, 16:02 | worm.
potvrdzujem, vydareny kusok, mne tam cd vobec nechybaju aj tak vsetko teraz fici len na usb, takze to je uplne vpohode..vzhladom je pekne (mam este ten starsi model IDAx200) a som spokojny...
horsia je len funkcia banking, ktora nejde vypnut a je to v preklade taka vec ze po kazdom nastartovani ti to zhromazdi skladby z usb po tisickach do baniek z ktorych potom vyberas (situacia pokial mas vela hudby na kluci)..a tato funkcia obcas protestuje tym ze sa zasekava hudba,a le pokial vyredukujes veci na kluci, nemas ho plny do prasknutia, tak to ide normalne...je to celkom otravna vec, ale da sa s nou zit...

kazdopadne moje hodnotenie k tejto triede je vyborne...odporucam :)
o 30.04.2009, 18:21 | jenicek007
jj,taky mam jeste IDA X200 a taky spokojenost
o 30.04.2009, 20:40 | prohifi.cz
taky myslim, ze podarene radio... kdybys mel zajem, pridame za 1Kc 2GB USB flash disk jako bonus ;-)

vice info kdyztak na mailu :-)
o 02.05.2009, 10:04 | kiamato
kolega ho ma v superB a spokojnost
o 04.05.2009, 08:38 | richiis
No nakonec sem našel ještě jeden kousek co se mi líbí
je to panák SONY CDX-GT929U co říkáte na něj...??
o 04.05.2009, 14:37 | jenicek007
Za me SONY nebrat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2999 sekund.