Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > je rozdíl v použitém dřevě?

o Navštíveno 2787x o
o 29.04.2009, 20:07 | dhandars
Ahoj.Prosím o radu,jestli mohu udělat kolem komp 165mm,podložku,aby jse mi tam to repro vešlo.Sháním z mdf desky,ale nevím kde v Praze ji sehnat,tak proto mě napadlo si to udělat z jiného dřeva.Je to problém?
Otázka č.2 Je lepší ve dveřích zadělat všechno když tam budu dávat středobass,nebo by byla dobrá trubka jako u wooferu?
díky

o 29.04.2009, 20:34 | johnnypor
Musis.Čím lépe to připevníš k rámu dveří tím to bude lépe hrát,ve dveřích zadělej vše plátama,pokud tam budes mit diry tak ti to nebude hezky hrat.A od kad jsi ze nemuzes sehnat MDF?ASKO a.s. Fr.Diviše 984 Praha 10 Uhříněves tel 271 017 111 www.asko-as.cz maj tam hodne druhu na vyber a jsou velice ochotny,19mm -1 m2 cca 160kc tak si tam dojed
o 30.04.2009, 01:04 | noclue
len na okraj mdf nie je drevo...
1. nie je to problem, len to poriadne nalakuj, kvoli vode
2. zadelej vse, trubku nedavaj
o 30.04.2009, 05:59 | dhandars
dik za radu
o 30.04.2009, 07:41 | hifim@ni@k
Pokud seženeš, můžeš použít i překližku a opět platí důkladně nalakovat. Stačí také třeba hliníkové skruže :o)
o 30.04.2009, 19:30 | Rocco.
pokud chces jen pod kompa, tak tu mem mraky kruhu po vyhruzovani der pro sub. jestli chces napis na icq nebo tel - jsem taky z Prahy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3318 sekund.