Navštíveno 3609x

Pánové chtěl bych vás poprosit jaky mužu dát sw na zesilovač Twister TW-500S.Je to dvoukanál a je ještě nehraný mám ho už asi 2 roky a je nevyužitý.Díky za odpovědi.
muzes co koliv co ma 2 nebo ideal 4 ohmy a tak do 500 wrms
muzu ti nabidnout Spinner Audio 12"
normalni cena noveho: 3400,-Kc
mam tu jako prdvadecku a muzu nechat za 2500,-Kc
je nove

Mám Hifonics TXi12D4 v BR ozvučnici za 2500,-
a mužu na ten 2 kanál dát 2 sw.Muziku moc neumím ted si chci kupovat ještě autorádio.
teoreticky muzes ale urcite bych to nedelal protoze ten zes to nevydrzi
od kud si??
Já jsem okolí Uherského Hradiště.Já chtěl jeden a to bylo 200 rms/400 max a byl 15" jse mě líbil.Takže jeden třeba 300 rms
Poslouchám rád discotékové písničky a je to do G2.Mám jednu OT.Jak je na tom radio CLARION DXZ 389RGUSB myslím tím hodnocení a na budoucí větší zástavbu muziky do auta.Mám ted SENCOR a po 2 letech už se mě samo vypíná atd.
Uniká mi něco? Ten twister má fakt 0,5kw? Kdyžtak sorry za blbou otázku.
Pokud hcceš, mám Rainbow Hurricane 1.12 :) na to , jak to zatlačí, hraje na urovni
[ Link ] cena 3300 s pošotu , záruka
Ten Twister má 2x250 1x500W,ale říkám moc tem zesilovačům a atd.nerozumím tak se ptám jakým SW tam mužu dát.Ten RainBow Hurricane ani zatím ne spíš sem se jenom zeptal co na ten zesík mužu dát,ale děkuju za nabídku
To bude Audio System Twister. Ty zesy mají slušné výkony, v bazaru jsou 2ks dvoukanálové. Jeden akorát na výšky a druhý na středobasy :o) Jen nevím jak jsou na tom se zvukem. Ale moc se mi líbí. A na disko nepotřebuješ 15". Buď kvalitní 10", nebo 12".
jj už sem se díval na sw,ale to až mě něco zbyde z peněz
looool 4tverák :-D to je jako že máš 4 stejné příspěvky za sebou.. To se mi ještě nepovedlo.. Maximálně tak dva..
Aha tak pardon.Mě tady odesílání trva tak sem asik 4x zmáčnl víc myš. :-))
neomlouvej se za nic mě se to stalo tolikrát ale vždy jen 2ják :-)))
Tak jo já jsem tady nový tak at mě hned neukamenujete :-))
neboj kdo by kamenoval .-)
cau kluci...chtel bych poradit ohledne vyberu sw na zesilovac,nechci zakladat novy topic tak pisi sem...
mam zesilovac AXTON C402 350w rms a chtel bych doporucit nejaky sw v boxu tak kolem 3000kc...dik za pripadny odpovedi
petr.h co posloucháš za music?máš icq?
Ahoj... Už jsem chtěl založit nový téma, ale všiml jsem si tady tohodle a myslím, že se sem parádně hodí můj dotaz... Doufám, že to Tom G2kovi neva... :)
Budu kupovat zesilovač a nevím, jestli nějakej 4ch nebo rovnou 5ch... Podle toho, co mi poradíte... Chtěl bych zkusit sw do kufru, ale co nejmenší velikosti (8 - 14 L), uzavřenka (co jinýho, že) a na doplnění basové složky...
1} Jak to zezadu zahraje??? (přemýšlím o takovejch 150 - 200 wrms)
2) Co byste mi doporučili... :)
S basákem ti poradí někdo jinej, ale mě by zajímalo na co chceš 4 nebo 5ti kanál? Hodláš tim honit i něco jinýho? Co máš za auto?
To Party_boy: No hodlám tím honit ještě přední kompa... Čili, pokud to celkově nebude mít význam takovej malej basák v kufru (i když jsem ještě přemýšlel ho umístit pod přístrojovku - kufr by bylo lepší místo), tak to dál nebudu řešit a koupím si 4ch...