Navštíveno 3855x

Po show Car+Sound v kolíně příchází na trh tyto novinky od HiFonics:
Subwoofer MXS12D2 - RMS / MAX: 1500 / 3000 W
INFO zde:
[ Link ] 

28.04.2009, 14:07 |
Peta_R19 | Upraveno: 2009-04-28 14:08:15
K němu originální přesně navržená ozvučnice:
Info zde:
[ Link ] 
Nejsilnější zesilovač série Brutus: 3000 RMS do 1 ohmu
Info zde:
[ Link ] 
Pětikanál série ZEUS :
Info zde:
[ Link ] 

28.04.2009, 14:17 |
clown hehe :o))
odkud te woofer zname :o)
Jednofaradový kapacitor v novém designu s modrými číslicemi:
Info zde:
[ Link ] 2 faradový zde:
[ Link ] 
A samozřejmě již na konci roku představená serie X3, X3 Colossus za 14 dnů k vidění a předvedení naživo v Plzni :-)
[ Link ] 

28.04.2009, 15:11 |
Fari Ten basacek vypada hoodne dobre a trosku mi pripomina Helixe SPXL :-)

28.04.2009, 15:36 |
clown Fari .., mno po dvou letech asi vyrobce uvolnil design a prodal ho dal :o))
už sem viděl ,ten woofřík moc pěkný a konečně BXi-čko s 3kW d 1 ohmu
clown: Podobnost tam je :-), ale kde dneska neni. Myslim že jednotlivé komponenty pro sub stejně vyrábí X různých firem a dodávají je pro X různých značek. Tak Helix je výbornej basák, myslim že i Hifo ostudu dělat nebude. Brzo ozkoušíme.
Budete ho skoušet veřejně? Rád bych si ho poslech pokud by byla ta možnost

28.04.2009, 18:34 |
Mááša endru.ondra: řekl bych, že za nějakou dobu nebude problém vyzkoušet přímo u tebe v autě... stačí si zajet do Plzně ;-)
jinak basáček hezkej, klidně bych uvítal 15ku :-)
endru.ondra: Jako mááša, doraž do plzně a mužeš si ho na adekvátnim zesíku vyzkoušet přímo k sobě už tenhle víkend.
Peto tak ho vemte do Myta a jestli je Sampson dost adekvatni tak vam ho tam otestim a rovnou uvidime kolik natlaci :-)))
Já jsem z plzně, mam přímo odvás kartičku na slevu a v červnu plánuju zastavbu do novýho auta, v součastnim už nemam nataženej ani kabel na + vše jsem vyndal a prodal nebo dal dál
swpavel: klidne vemem :-) samostatnej basák testneš i když je to 12´?? nebo ho mam vzít i s tim boxem?
tak to predvedeme v origo boxu i v jinym at se lidi podivaj co to umi :-)

29.04.2009, 10:50 |
clown mno .. 1.5kw@1Ohm s tim je na hrani ..., na SPL si tipnu tak 3kw :o))
nevim esli lidi zrovan zajima drnceni
no pokud mate dva vemu na ne bednu a zmerime co to umi
pepe tohle neni basak na hrani ten znicis hranim to sou basaky na dbdrag dat do bedny roztrhat zahodit a dat novej
nevim co to srovnavate zrovna z helixem vsak to ma kos z GZ ze staryho nuklearu pak to nasadil emphaser a pak teprve helix udelal basak
swpavel: hele tak s největší pravděpodobností dorazíme i s basákem :-) těšim se na test.

29.04.2009, 11:30 |
clown vinzku .., tady slo o provedeni membrany, zavesu atd ..
proste dvojcata :o)
[ Link ]
clown mrkni na gznwspl taky to samy ale i emhaser ma tuhle membranu a o tom to je
jako vinzek s helixem bych to nesrovnaval, zavesy sou si podobny skoro u vsech basaku ani to prositi neni nic novyho, membrany tohodle provedeni pouziva i atomic a plno dalsich znacek, kose taky vetsina vyrobcu kupuje a nevyrabej si je sami,
Peta cekam vas tam :-)
jak psal peta_R19 proste to dela kazdej z toho co je dobry nikdo dneska nedela vsecko vlastni
v porovnani si muzete dat basaky DD a carpover sonic kose stejny basak uplne jinej
nebo třeba Fi BTL a RE AUDIO koše membrány,prote vše jen logo jiný a výsledek taky někde jinde
Tak uvidíme jakej bude výsledek. Jinak jsem zapomněl mezi novinky dát ještě slabšího brášku Maxximusu a to MX12REFLEX
ZDE:
[ Link ] 
jak sleduju zlatej twister w7

30.04.2009, 17:19 |
Heri Pěkné
no X3 už je taky v autě :-) ale časově to nestíhám chtěl jsem mýto ale to nedám tak musíte počkat na další sraz

01.05.2009, 23:16 |
MaxxT tak jsem nahodil do auta MX basak plus ozvucnici origo k tomu, 1kw na 4 ohmy a na poslech je to moc pekny, do soucasne doby sem vozil ASXo a tohle to v nekterych tonech predci.. :-) zitra to privezeme na sraz, tak pustime.. a jako na potvoru sem trefil kralika, takze naraznik je trosku posramoceny.. :-( zadna radost netrva dlouho.. jeste ze to nebyla srna..
kralik toho moc nenapachal jina ten basak se me zda dost slusnej v bedne na 15" basak z redukci na 12" kde to foukalo kde nemelo bylo 149a neco DB takze basacek je to velice slusnej prezil i nakrmeni svim braskou amplifierem MAXXIMUS XXV troufam si rict ze z bednou na nej bych dokazal daleko viiic
v origo bedne ktera se me osobne zase az moc neliby presto dokaze slusne zahrat jen to chce zesik kolem 2KW a vice pak by se ukazalo co basak dovede ale i tak na tu 1kw zahral vic nez dobre
to S na vrchliku ma po pravu:-), je to spickovy woofer jak na soutez tak na posleh takova kombinace se casto nenajde "THUMBS UP"

02.05.2009, 22:08 |
MaxxT hehe, premyslim ze bych si ho nechal ted v aute na poslech, nejak se mi ho nechce vyndavat, mozna jeste zkusim toho slabsiho brachu na to bych mel krmeni aniz bych to musel menit.. :-) jeste zacnu soutezit na dB dragu :-D :-D

03.05.2009, 11:47 |
MaxxT tady ho mame.. :-)

03.05.2009, 13:50 |
Rocco. | Upraveno: 2009-05-03 13:51:17
Nějaký to video :) Kdyby to někomu nešlo, tak je potřeba to přepnout do HQ rozlišení ..

08.05.2009, 13:53 |
MaxxT jinak brzo bude k videni take novy BXI6000D ktery bude pohanet zminovany MXS basak.. pak nebude problem predvest.. :-)
tak MXS basák jsem již měl možnost pocítit na vlastním těle a musím uznat že to je moc povedenej kousek a umí hodně solidně zatlačit. Srdce DBdragusty zaplesá :-D
a ja se tesil ze ho zapecu a nic -)))

08.05.2009, 23:17 |
MaxxT asi to bude chtit vic stavy.. :-)
ok dam 18V du neco poskouset tak to necham doma pod poklickou a nekde to otestime az na tomhle maxi sw