Navštíveno 2856x

ve vyskove jsem slysel tenhle sw a byl jsem velmi prekvapeny jak to hralo..
vite o tom nekdo vice info? znacku sony v sw nemusim, ale opravdu to dokazalo zahrat i zatlacit slusne!
napada nekoho alternativa s jinou znackou aby to tak zahralo? Krmene to pry bylo Sinus Live 1500.2 a jeden repro za 2tkc. Myslim ze za ty penize opravdu hodne muziky(tlaku)

cim vic xplod, tim vic tlaku! To je jasny.
hm tak jako tappik cim vic pruhu tim vic adihash -instal libova .zlata skrin s helixama
wou to bych do car nikdy nedal zlatý olmko 2412 :-)
nevim ale ty woofry mi připomínaj nepovedenou pi-c-hu
Je pravda, že tam ta bedna vypadá hrozně a když koukám na členění kufru, dala se lehce udělat lepší, co by tam aspoň pasovala a nebyla to taková pěst na oko. Nehledě na tu kombinaci stříbrná/samolepky.
Ale k věci. Hrát sem sice tyto SW neslyšel, ale když slyšim už tu cenu 2t/SW, tak si myslim, že než dát 4xSW za 8t, tak bych dal rači jeden SW v podobný cenový relaci, jako tyhle všechny a bude to hrát možná i líp, zabere míň prostoru a bude vypadt líp.
Toť můj názor.
no ja to tady prave dal proto, ze mam JBL W12 GTi MK2 krmeny caliberem
[ Link ] a takhle mi to rozhodne nehraje(myslim ze dokaze fakt zatlacit. jasne ma to 4x vetsi aktivni plochu diky 4menicum, ale proste za stejne love tak me to prekvapilo.. nejdrive jsem sel kolem auta, a pak jsem poprosil majitele aby mi kufr otevrel:) a cumel jsem jak to pekne hraje..
To mi ani neříkej, že JBL W12 GTi MK2 nehraje tak dobře, jako tyhle Xplody. To musí hrát mnohem líp. Schodou náhod mám ty JBlka dva a zrovna na ně budu tvořit ozvučnici a dodělávat zástavbu a tak rok, než sem všechyn komponenty shromáždil, žiju natěšenej v tom, že to bude hrát exkluzivně. No to si mě teda zaskočil.
Já teda budu krmit ty JBLka zesákem JBL PBx2200.1, kterj by měl bejt na oba ideální, ale to asi roli nehraje.
hm, jako takhle mi to teda urcite netlaci!! podle cd mi to nejvice tlaci na 39-40HZ, ty Xplody byly o dost vyse, ale rikam, sel jsem kolem auta a to byly jen otevrene predni dvere, a nedalo mi to a musel jsem se zeptat co ze to tak hraje..
malem tomu passatu odletel sibr:)
jako ja stejne posloucham ten svuj na 1:10vykonu v aute, ale kdyz uz otevru kufr a chci aby zahral i venku, tak proste tak nazatlaci jak bych chtel..
a to mam zesik na 1:3 gain.. ale proste JBL uz toh oma pokrk(jde uz i citit"čuchem")
mimochodem pochlub se jak je budes mit instalnute?
mas nejaky navrh urcite jak to chces.. a zesik je super co mas:) rarita jak svine!!(nemas je nahodou od Fridoma??
Koukám, že snad nikdo jinej než Fridomák JBL zástavbu neplánoval, protože každej hned ví odkud ty komponenty mám :-) Dá se říct, že všechno, co mám od JBL mám od něj + dokonce i baterku. Když přehodnotil účel svý zástavby, tak sem to od něj kupoval.
Budu tam mít vlastně tyto komponenty:
monoblok - JBL PBx2200.1
2-kanály - JBL PX600.2 (2x)
kompa - JBL C608GTi
- Radical Audio RA160.2
suby - JBL W12GTi MkII (2x)
baterka - PowerCell PC4000
rádio - Alpine IVA-D106R + bluetooth modul
Ale čekám od toho prostě mnohem víc, než 4 Xplody v Passatu.
Jinak nákresy bohužel nemám, mám to jenom v hlavě a vesměs se to bude spíše domejšlet za chodu, protože bude potřeba napřed udělat celej podklad, na kterej se potom bude vymejšlet přesnej tvar SW v závislosti na litráži. Takže asi tak.
jo takhle.. ja myslel ze uz mas neco hotovo..
tak to hodne stesti pri praci..
do jakeho auta to pujde?
jinak se na to moc tesim! ja jeste jine GTi nez mam ja neslysel..
kdy tak planujes finish?
V současný době sem hotovej komplet s odhlučněnim /kde padlo přes 100 plátů Siky, 15kg Braxu dva velký afaltový pláty), kabely rozvedený, o víkendu nasazuju přední repro a dávám zpět tapecy a za týden se začíná dělat na zástavbě kufru, která bude za 2 tejdny hotová, takže celá zástavba plánuju finish do konce května.
Jinak de to do Hyundai Coupe GK 2005.
V současný době sem hotovej komplet s odhlučněnim /kde padlo přes 100 plátů Siky, 15kg Braxu dva velký afaltový pláty), kabely rozvedený, o víkendu nasazuju přední repro a dávám zpět tapecy a za týden se začíná dělat na zástavbě kufru, která bude za 2 tejdny hotová, takže celá zástavba plánuju finish do konce května.
Jinak de to do Hyundai Coupe GK 2005.
tak to jo,, to si pak nekde rad poslechnu na srazech..