Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro

o Navštíveno 3124x o
o 24.04.2009, 14:34 | Demonic Angel
Byl jsem stastnym vlastnikem soustavy Logitech Z-5500 THX 500W RMS, ale přestali mi stacit proto jsem se rozhodl ze bych si repra k PC udelal sam. Napadlo me ze by se to dalo sestavit z auto repraku, ale proto ze se moc nevyznam v sortimentu a nevim jake znacky jsou kvalitni, tak se obracim na vas.

Jeden vykonnejsi sub, nebo sva slabsi?
Sirokopasmove repra, nebo kazde pasmo zvlast?
Monoblok pro sub + zesilovac pro repra, nebo jenom jeden zesilovac?
Kapacitor? (poradne nevim k cemu to je)
Material pro ozvucnice?
Napajeni cele sestavy?
Připojení k PC?

Cena cca 15 000,- Kč

Zatim jenom shanim info na realizaci je jeste cas.
Jakekoliv napady uvitam.

sem se nejak podival po internetu a nasel sem tohle:
Crunch GP 15D2 - 380 mm (15") - subwoofer

Crunch BMX 6.2C - 165 mm komponentní autoreproduktory, tyhle bych si vzal treba dvakrat aby to nebylo moc prebasovany

co vy na to?

muzete psat i na icq nebo e-mail. 384126821, demonic.angel1@seznam.cz

Na jinem foru mi poradili abych si raci koupil sloupy. Vim ze jsou kvalitni, ale spis by me zajimalo jak by se to dalo vyresit z tech auto repraku. jesli to vubec de. dik

o 24.04.2009, 14:50 | party_boy
Jako šlo by to, ale nechápu proč to dělat takhle složitě. Za 15 by se dalo pořídit určitě jinak.
o 24.04.2009, 14:55 | Demonic Angel
no jasne, ja vim ze by se to dalo poridit i jinak...ale de mi o vykon i kvalitu...co sem koukal po sloupech tak maj kvalitni zvuk, ale moc neverim ze dotahnou vykonostne ty auto....jak by si to udelal ty?
o 24.04.2009, 15:09 | Vencaf
nechápu,proč dávat do domácí sestavy reproduktory určený do auta, je to naprosto zbytečná práce.A k těm výkonům,tak u Crunch jim zrovna 2x nevěřím..
o 24.04.2009, 15:14 | luda551
mno relativně by to šlo ale co napájení?připrav si aspon 8tisíc na baterku ale ta dá stejně jen 12,4V potřebuješ aspon 13,8V nejlepe 14,4V a co dobíjení kup si nejaký kolo a dynamo:-))).Proč nekoupíš do logitechů novej sub maj výstupní inpendaci 8Ohmu takže bych hledal nějakej 8mi ohm ne 2x4Ohmy?A značka Alpine Hertz Tec Autotek atd.ps pokud chceš aby to hralo kvalitně tak nekoukej po woofru 15 ale po 12 nebo 10 palci s vysokou citlivostí...
o 24.04.2009, 15:31 | Kicker18
www.audioweb.cz tam ti poradi 100% vykona repra urcena pro domaci pouziti!
o 24.04.2009, 23:29 | hifim@ni@k
Mrkni např. na firmu Visaton. Dodává jak hotové bedny, tak jen stavebnice a dostaneš se zhruba na 50% ceny.
o 26.04.2009, 16:33 | Demonic Angel
luda551:konecne nekdo kdo mi nejak solidne odpovedel diky, v napajeni vidim nejvetsi problem, chtel bych to napajet ze zasuvky 230V sehnat popr udelat trafo na potrebny napeti by nebyl takovej problem...jde mi spis o proud jakej by si to vzalo, nemam ani nejmensi predstavu o jakejch velikostech proudu se tady bavime, ale nic malyho to asi nebude

Kicker18,hifim@ni@k: diky za odkazy omrknu to tam.
o 26.04.2009, 17:58 | luda551 | Upraveno: 2009-04-26 18:00:00
Demonic Angel mno trafo tě výjde tak na 4000,- [ Link ] co je ktomu za potřebý netušim určo nejakej zdroj atd.plus si připrav tak xxxtisíc na nový rozvody elektřiny v domě/paneláku protože to ty origo nevydržej.ale stejně je to furt jen 12V a to dostaneš jen maly vykon z toho zesilovače a časem bys ho mohl odpalit
Bejt tebou tak koupim novej woofer do těch logitechů.já mám ty z2300 a koupil sem novej woofera hodně velkej rozdíl
o 26.04.2009, 18:45 | Demonic Angel
no tak to asi delat z tech autohifi nebudu to napajeni je hrozny zlo...uz sem napsal na ten audioweb a uvidim co vymyslime...k tem logitechum uz sem je prodal...na sub sem si nemohl ztezovat ten je v poho spis me stvali satelity po dvou letech se trochu vychrceli a pri vyssich hlasitostech ta kvalita trochu zaostavala...
o 26.04.2009, 20:21 | Demonic Angel
hifim@ni@k: kde se na tom visatonu daj zjistit ceny? nikde sem to nenasel dik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3158 sekund.