Navštíveno 3217x

přátelé kamarádi, řeším nyní zástavbu do porsche a dostal jsem se před zajímavé rozcestí...
Zda jedna desítka nebo dve 8micky... (Konkretne uvazuju Escudovo placaty mju, troyuv hamatnej Hertz, a nebo 2x 8" audio system)
A teď babo raď...
2 x 8" AS by nemuselo znít špatně, ale asi bych šel do placatýho mju :o)

24.04.2009, 10:22 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-04-24 10:25:57
zajímslo by mě to i obecně... ;-)
V mém konretním případě by měly 8mičky společnou BR ozvučnici... Původně jsem chtěl aliante 10", ale ten parchant to z ebay stahnul... :-(

24.04.2009, 10:29 |
clown ja jsem zvedavej na Hertz :o) ozvucnice byla snad podobne velika jako pro to mju ..
na Phase ser
dej tam DDcka
muzes mit 10" i 8" ;-)
ale asi bych dal 10"
i kdyz ja dnes bych uz pod 15" nesel :-D
mno líp by vypadalo 2x8" AS ale šel bych spíš do mju
chichi o vzhled mi nejde ;-)
Plocha membrány je plocha membrány. V tomto případě bude 2x8" více než 1x10". Všeobecně asi nepůjde 8" tak hluboko jako 10" takže bude také záležet na co to chceš.
Za kolik byl ten Ali 10" ?
2x10", jinak asi jako Kleenex...
tak dej 2x mjů, je to krásnej basák, sám mám osmičku, ale zatím né v autě...chce to 8litrů, jen nevím jestli seš zaměřenej takovým směrem...s JBL to nemá nic společnýho:-)
panove diky za radu, ale bud 2x8 nebo jednou deset... neni misto. a drzim se napsanych veci, takze dvakrat mju neek ;-)
hifimaniak: nesel za nic, drazba stazena... proto to resim ;-)
pulnočník: ale chce to ještě nějaký zdůvodnění :-)
dal bych jednu 10tku :o) zduvodneni - placatej mju sem neslysel, a 2x8ku taky ne, ale mam JL 10tku v uzavrence a rozehral se krasne, uz bych nemenil, mozna casem kdyz by se naskytla 10W6 : - ))))))
ak mas miesto na 10-nu, tak 1x JL 8w3v3 do SQ bandpassu... neskutocny zvuk :-)
bandpass tezko... bude to laminatova ozvucnice neurciteho charakteru v zadnim podbehu...
2x8 protoze vetsi plocha membran=vetsi pohyb tlaceneho vzduchu= vetsi tlak a to jak subektivne tak obektivne. i kdyz teda spolecna ozvucnice nic moc...

25.04.2009, 09:26 |
Augi 2x8
presnejsi bas
vetsi tlak
a klidne je dej do kapku vetsi uzavrenky

25.04.2009, 20:14 |
Cenda Troyovuv hamatej Hertz je 2500?

26.04.2009, 14:41 |
Cenda pokud ho mas cim uzivit, tak ja sam osobne jako Cenda bych to zkusil :-)
Nemit tady uz Eton a stary MB, byl by u me doma. Za ty penize je to dobrej kup a co jsem ho slysel u pana doktora, tam hraje velmi dobre (jasny, ze na HV to ty asi neposadis atd.). Tak bych se tomu aspon zkusil priblizit.
jakoze me se velmi zmlouva... Povesil bych ho na mustek na KW systemu od PL... Pruser je v tom, ze ma VELMI velky kos... a ja budu mit pekelne malo mista :-(
nebal bych se ani rainbow vanadium 7", 8" 10"
Kualik: diky za radu, ale cenove skutecne mimo to, o cem si piseme. :-)

26.04.2009, 19:04 |
Cenda Zkus to konzultovat s Ivousem. Hloubka muze byt problem - tak se nauc kouzlit :-)
Cenda: pruser je v tom, ze ja mam skutecne velmi malou moznost kam uhnout... musim vyuzit kapsu v zadnim podbehu...a ta ma velmi uzke usti... :-(
A co nové ploché Emphasery ? V novém Carhifi je testují a vypadá to dobře.
ja osobne neslysel ani jedno:o) ale mel jsem 2x10 a ted 1x12.ty dve 10" jsem mel radeji:o) tak pokud tohle funguje stejne i od 2"niz tak 2x8" :o)

04.05.2009, 14:43 |
Cenda mam tady jeste ten MB Quart PWE 252, kdysi jsme se o nem bavili, ze bych ti ho mohl pujcit a kdyz to bude OK, tak ti o muzu za 2,5 nechat (puvodne byl nejak okolo 13t).