Navštíveno 2975x

Čus nadšenci, nerozumím autoradiím v žádném případě, ale dostal jsem pověření otci nějaké pořídit. Teď stojím před otázkou, jestli pořídit s digitálním nebo analogovým tunerem, jestli nebude v případě digitálu problém s anténou v autě a signál v odlehlých oblastech atp. Tahle problematika mi dělá starosti. Mohl by mi někdo rozumný poradit? Nechci dát na názor nějakého prodavače, který chce jen prodat. Předem děkuju.
v dnešní době bych tuner neřešil, pokud nekoupíš nějakou mrchu jako čajna Sencor, Medion , tak to má sloušný tuner
Pokud by jsi měl zájem o nějaké rádio, máme jich dost skladem , napiš :-)
Já mám vybrané SONY CDXGT232, ale teď mi docvaklo, že to má digitální tuner. Bude s tím fungovat klasická autoanténa?
mno než to SONY:-) bych radši vzal KENWOOD KDC-W413UAY a určo bude spokojenejší
[ Link ]
Jako luda551.Na Sony se vyprdni a vybírej jinde.Kenwood,Pioneer,Alpine
jj jako kluci. Sony je na stejné úrovni jako Sencor. Myslím tím samozřejmě ty základní modely.
řekl bych že i některý z vyšší řady.vem toho kenwooda a bude spokojenej a kvalita někde jinde než sony atd...

24.04.2009, 08:53 |
clown ja teda nechci do toho moc kecat ..., ale analogovy tuner jsem v aute nevidel hodne dlouho ..,
a pokud mate nekdo na mysli DAB .. , tak tam je to za jine penize a zatim nic moc :o(
no klasicky tady všichni prohlašují Sony za sračku, ale laciné Sony jsou stejně mizerný jako lacinej Kenwood nebo Panasonic, dražší modely jsou srovnatelné s ostatními- testovali jsme v autě a žádný propadák se nekonal... jo a nemám v autě Sony :-)