Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Analog nebo digitál

o Navštíveno 2975x o
o 23.04.2009, 19:23 | jezeczek
Čus nadšenci, nerozumím autoradiím v žádném případě, ale dostal jsem pověření otci nějaké pořídit. Teď stojím před otázkou, jestli pořídit s digitálním nebo analogovým tunerem, jestli nebude v případě digitálu problém s anténou v autě a signál v odlehlých oblastech atp. Tahle problematika mi dělá starosti. Mohl by mi někdo rozumný poradit? Nechci dát na názor nějakého prodavače, který chce jen prodat. Předem děkuju.

o 23.04.2009, 19:26 | jdoizo
v dnešní době bych tuner neřešil, pokud nekoupíš nějakou mrchu jako čajna Sencor, Medion , tak to má sloušný tuner

Pokud by jsi měl zájem o nějaké rádio, máme jich dost skladem , napiš :-)
o 23.04.2009, 19:29 | jezeczek
Já mám vybrané SONY CDXGT232, ale teď mi docvaklo, že to má digitální tuner. Bude s tím fungovat klasická autoanténa?
o 23.04.2009, 19:56 | luda551
mno než to SONY:-) bych radši vzal KENWOOD KDC-W413UAY a určo bude spokojenejší [ Link ]
o 23.04.2009, 21:09 | kuchta
Jako luda551.Na Sony se vyprdni a vybírej jinde.Kenwood,Pioneer,Alpine
o 24.04.2009, 05:28 | Zephyr
jj jako kluci. Sony je na stejné úrovni jako Sencor. Myslím tím samozřejmě ty základní modely.
o 24.04.2009, 08:39 | luda551
řekl bych že i některý z vyšší řady.vem toho kenwooda a bude spokojenej a kvalita někde jinde než sony atd...
o 24.04.2009, 08:53 | clown
ja teda nechci do toho moc kecat ..., ale analogovy tuner jsem v aute nevidel hodne dlouho ..,
a pokud mate nekdo na mysli DAB .. , tak tam je to za jine penize a zatim nic moc :o(
o 24.04.2009, 09:48 | Vencaf
no klasicky tady všichni prohlašují Sony za sračku, ale laciné Sony jsou stejně mizerný jako lacinej Kenwood nebo Panasonic, dražší modely jsou srovnatelné s ostatními- testovali jsme v autě a žádný propadák se nekonal... jo a nemám v autě Sony :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3082 sekund.