Navštíveno 3222x

Ahoj kluci,mám dotaz...moje komponenty:SL-A 1500 zesík,SW je hifonics zx1264, baterka je 60AH 600A...mám problém že když jedu prostě maximálně puštěnou muzikou za jízdy..tak mi v nejakych pasážích v písničce vynechává subáč..už mi to takhle dělá asi 3 den,,,předtím nic...nevíte čím to může být???prosím poradit...pač me to docela štve...
tak koukám že nikdo neporadí..tak jsem to zjistil...mam jeden SW spáleny....zeisk je na pulce nic neni prehnané...a stejně se to spálilo....tka co stím..koupil by nekdo bednu s jedním SW VPH a druhy spáleny???za kolik by se to dalo prodat???

Zkus zkontrolovat cinche a všechny kabely, jestli je nemáš povytahlý nebo přerušený, když nepomuže tak bude chyba v baterce, popř. napájecích kabelech - pokud je to teda v závislosti na hlasitosti
Rocco:děkuji za radu,ale jak máš škvíry na magnetu tka jsem koukal..a jeden je spalený:( jsem naštvaný že jsem to spálil..ale druhý je zdravý...to slo i šlišet že to chrčelo...tak jsem nechal jen jeden hrát..a najednou čistě...a vph...tak co stím???koupil by nekdo tu bednu s jedním vph a druhým spáleným???
než něco budeš vyhazovat, tak to skontroluj, skus novou baterku třeba bude zničená kabely atd... když řikáš je to při vysokej hlasitosti skus subwofer u někoho jinýho v autě může to bejt v elektrice, a kdyby přeci byl odpálenej, tak vždy můžeš ten zdravej vyndat a dát ho zlášt do bedny a nebo vyměnit ten špatnej a pokud by si je odpálil vlastní vynou tak by šli oba dva a né jeden ( podle mě) a můžeš skusit eště reklamaci
enduro: ne je opravdu spáleny..a bohužel jen jeden..dneska to rozmontuji..ale jdeto krásně vidět jak je rozbalená cívka...nevite kde sehnat stejný SW???
máma pokud není stejnej tak velmi podobnej
midi34 odkud jsi???a kolik zanej???nebo pokud nekdo by to odkoupil tu bednu stím jedním SW...nemam paragon stejně na reklamaci...
mám to pod nickem
východ čech , Častolovice
premotat-nejmensi zlo za par kacek
pepe689..já vím jenže já jsem z chomutova a nevim kde to vůbec dělaj...a posílat se mi to nikam nechce...
... hlavně u BP těžko poznat, kdy už woofery/zesilovač nemohou a pořád to jakoby tlačí a to i ve chvíli, kdy se ta věc od SL dostává do limitace - a když se do ní nedostane, tak je to monoblok, který už spálil dost wooferu jen pro to, že má mizernou kontrolu...
wattman:a tak co by jsi mi poradil???prodat box s jedním SW,nebo přemotat???jenže tady v Chomutově asi nic takového nedělaj!!!ja myslel že SL je docela průměrný zesík...neříkám že ne nejak dobrej,ale koukal jsem že je dost chválený...