Navštíveno 2971x

Nazdárek, sháním nějáké kvalitnější rádio do 8tKč! Mělo by mít dobré možnosti nastavení a aspon 3páry RCA. Koukal jsem např. po Alpine CDA-9886R nebo Pioneer DEH-P7000UB. Na Pioneery momentálně hodně lidí nadává, tak vůbec nevím. Dík za rady.
Ani z jednim rádiem nemam skušenost, ale můžu říc že pioneer technika je dobrá neměl sem sní žádný problémy, apline je hodně dobrá značka rádii
Co by jste řekli na spojení Alpine CDA-9886R s audio procesorem Imprint Alpine KTX-100EQ? Dá se z toho vymačkat dobrý zvuk?
Ja mam pioneera P88RS a muzu rict ze mezi tou vyjizdeckou a pioneerem je velkej zvukovej rozdil:o)

23.04.2009, 20:47 |
Fari Kdybys měl zájem, tak mám na prodej toho pioneera DEH-P7000UB. Mám ho s komplet příslušenstvím se zárukou, starý asi 2 měsíce. Je jako nový, bez problému..
Hanys73:Mám toho Pioneera DEH-P7000UB.Je to můj v pořadí asi čtvrtý pincek a zatím nebyl problém.Je to docela v pohodě rádio.Mě se zvukově líbí Pioneer.Ale zase je tu spousta příznivců Alpine kteří ti budou radit CDA-9886R.A stejně to dopadne tak že ti to stejně asi nepomůže.Chce si to ty radia poslechnout a vybrat podle toho co za zvuk se ti líbí.Asi tak no.
Pokud chceš kupovat nové rádio, tak deh-7000UB je starý model nyní nahrazený modelem DEH-7100BT. A to je už solidní hračka s integrovaným BT modulem..
[ Link ]
Fari, kuchta: hoďte mi cenu kdyžtak na mail, díky
hifim@ni@k: Clarion fakt ne-e :) ale dík za tip
Revilo: mrknu na to ;)

24.04.2009, 09:15 |
137 | Upraveno: 2009-04-24 09:15:43
...inak s tou 9886 a procesorom sa da urobit aj finticka ak nemas zosilovac...prepnes vystupy RCA na 9886 na vstupy a procak vyuzijes len na upravu zvuku a signal vratis spat do RCA na 9886...nemusis mat externy zosilovac a mozes vyuzivat ako automaticku kalibraciu tak i vsetky moznosti bass engine pro...to len ako zaujimavost...

24.04.2009, 10:51 |
Fari Máš to tam..
Osobně bych šel do 9886 + procák, nebo klidně i bez ně, ale to rádio má podle mě lepší zvuk než Pioneery v dané ceně..Ale to je i otázka vkusu samozřejmě