Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz na poptávku

o Navštíveno 2747x o
o 19.04.2009, 13:45 | JouiCZ
Ahoj,
Nevěděl jsem jak přesně specifikovat název tehle diskuze tak to dopadlo tak jak dopadlo.
Chci se tedy zeptat, které značky by jste uvítali na zdejším trhu s autohifi a nejsou v čr k sehnání?
MTX?Kicker?Bose?

o 19.04.2009, 13:49 | pepe689
:-))no asi takhle da se sehnat vsechno co chces pokud clovek pomine marzi 100-200% tak kazdy radeji kupuje venku ,protoze i s dopravou to vychazi stale o dost levneji -proto ja osobne preferuji dovoz
o 19.04.2009, 14:16 | Mááša
jako pepa.. když seš trošku šikovnej, tak si seženeš všechno... Kicker je běžně k sehnání v ČR, Bose jen zřídka, MTX tuším že ne, ale hodně lidí tady s fóra dává přednost vlastnímu dovozu :)

toť můj názor, já o to zájem nemám...
o 19.04.2009, 15:04 | Frenkie
jako pepe689 a Mááša neni problem individualni dovoz a tahat vlastni znacku a udelat ji reklamu ti daa asi dost prace a za druhe cesky trh uz je presycen nabidkou
o 19.04.2009, 15:17 | luda551
mno řekl bych že je to zbytečné vše se dá objednat a v čr to moc hifistu není.a ty co maj votuněný káry si tam nas3rou magnat,pyle,shark atd......jinak MTX bych uvítal ale výplatí se to objednat z ebaye:-)a ta doprava taky není za moc.za mě MTX ale prodeláš na tom :-( lebo budeš mýt zaplnení sklad
o 19.04.2009, 18:00 | db-marek
MTX je podl mna komercia.........zvysok sa da aj u nas zohnat, ale je pravda ze u nas su drahe veci a v casaku potom pisu ze velmi malo kupujeme u nove veci....
o 19.04.2009, 23:39 | JouiCZ
díky za příspěvky, tak trochu si hraji s myšlenkou o dovoz hifi.. marže jakož takož, samo, že nechci dřít lidi na kost, jen jsem chtěl vědět co je asi tak nejžádanější. bohužel jsem přesycen shopů co maj stále to samé, jen jinou cenu, tak by mě zajímalo, jaký by byl ohlas na něco libovějšího :)
Koukám ale že to vypadá že to cenu nemá :(.. škoda Oriony se dají sehnat v polsku.. Tak trochu jsem chtěl potlačit němce a německý vliv u nás.. klidně by se dalo i cosik vyjednat s rádii(DVD,MP3,HD radia)..
Různých značek...Hlavně si udělám tak trochu přehled jak je na tom scéna s autohifi.. díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3611 sekund.