Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Playstation do auta

o Navštíveno 2673x o
o 18.04.2009, 23:04 | Suitce
Zdravím, chtěl bych nějakou hernoí konzoly do auta (Škoda Felicie).
Asi PS 2 nebo PSP pokud to půjde. Chtěl bych to propojit s 2ks LCD monitory a rádiem (ozvučení).

Rád bych věděl kolik na to mam našetřit, byl bych rád kdyby jste mi pomohly.

takže:
LCD opěrka (chci jí komplet nebudu bastlit lcd do opěrky)
LCD clonítko
Měnič napětí
Co dál budu potřebovat ???

Mám 2ks reproduktory BOSE, myslíte že to bude hrát dobře ?
[ Link ]
Ještě nemam audio sestavu dořešenou.
(Kdyby někdo chtěl ty repráčky seženu 2ks za 2 000).

Předem díky

o 20.04.2009, 08:22 | Fiaro
nemusíš upovat měnič napětí na PS2. prodává se kabel přímo do autozapalovače na PS2. Já ho měl v autě taky a zachvilku mě to omrzelo:)
o 20.04.2009, 11:34 | jamie.thomas
Tak po čase to omrzí určitě, ale vzhledem k tomu, že PS2 už je značně starý zařízení bych už řešil spíš PS3 nebo tak, pokud to má za něco stát. Ale záleží samozřejmě na tobě.
o 20.04.2009, 14:42 | Suitce
Jestl itam bude PS1,2,3 nebo digihra to je zatím jedno..
Spíš mě zajmá cena LCD s kabeláží
o 20.04.2009, 23:21 | Biturb
ja kupoval ten kablik do zapalovace za asi 450kc nekde na foru playstation...
k tomu nejaky radijko co ma vstup a vystup na zesiky...
nebo staci jen zesik a RCA kabel z plejaku..
lcd se tu nejake prodavalo..
o 21.04.2009, 08:33 | jamie.thomas
Suitce: Pokud ti teda de hlavně o LCD a kabely, tak i to má trochu něco společnýho s volbou PS, jelikož záleží na tom, jak kvalitní avýkonou tu sestavu chceš mít.

Ohledně toho napájecíko káble pro PS bych určitě volil nejlíp origo do zapalovače, než zbytečně přes převodníky. No a LCD a ostatní komponenty už závisí od toho, co od toho chceš a kolik si ochotnej investovat. Já bych určitě doporučoval LCD od Alpine, případně Pioneer nebo podobné značky, kde je kvalita (ale samozřejmě i cena) trochu jinde než u obyč LCD.
o 21.04.2009, 12:45 | Fiaro
Suitce: jestli bys ho chtěl ten kabel na PS 2 tak ho zkusim najít a prodal bych ti ho.
o 21.04.2009, 15:49 | Midi34
mám LCD na prodej a PS2 jsem v autě taky měl
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3256 sekund.