Navštíveno 3368x

Ahoj nevim kam sem to mnel dat tak tvorim novej topik tak tedy :::
chci se zeptat urcite zas blbe ale co nadelam!! potreboval bych ladit volume zvlast pro wofer a zvlast pro normlani repra na radiu jak to docilim jelikoz kdyz chci poradne ze slisitelnit wofer tak radiu musi tesne pred 20 na radiu,ale s reprem se to uz neda vydrzet to u 20 na radiu ma skoro smrt uz pri 10 je to sila jak toho diclit?? kdyz mam radio na tech 10 tak wofer vubec neslisim wofer je STEALTH AL-300B a zesilovac Blaupunkt gta 1300 diky radio zatim naka 2 din cina nez budu prachy .. prosim lidi radte dekuji zda to vubec jde :-)
mno nastavení na radiu měl vys tam mít někde v menu napsáno subwoofer,subwoofer volume atd.jenak na zesilovači zvýšíš volume ,,gain" nebo ,,level" ale bacha at to nev...říš:-) až to bude zkreslovat-nebude stíhat-hrát čistě tak pootoč kousek zpět dokud nebudee hrát čistě.jo a vypni na radiu basy a eqalizer to akorád chytne woofer infarkt:-)))))ne mužeš ho vodpálit a nepoužíej bassbost
Přečti si tenhle článek... tam se dozvíš všechno na co se ptáš
[ Link ]
dekuji za vase rady vim ze se da volume resit na zesilovaci ale to mi nijak nepomaha
no ten navod je vazne prima ale bojim se ze nepomuze proste kdyz zapojim repro bez zesilovace jen na radio a wofer do zesilovace tak mi pri asi 10 na radiu silene rve repro ale wofer neslisim skoro vubec zatim zkousim bez bedny jen mi tak lezi vse na postely zda to nemuze byt tim ze je wofer volny level mam taky na polovic aby neskresloval a hral halsite co to jde basy sou vsude vyple nebo na nule no a vsecko nastaveni je na nule v radiu muze mi nekdo rict zda neni treba neco tak slebe ze to druhe neutahne trebas wofer a zesilovac diky
co tyho nemas v ozvučnici????????? tak to se nediv že ti nehraje :-)))))))))))))))))))))))
nee jeste nee jenom sem zkousel zapojeni pristi tyden mi dorazi mdf od super prodejce wattman jeto bezva chlapik nebyt jej tak musim kupovat celu tafel mdf-ky no hruza to bych asi nedal
to se nediv ze ti nehraje :o))))))))
jj jasne no asi to vazne bude tim no budu testovat az postavim bedinku kdyz nebude harat ani potom tak to budu resit nejak asi vymenou komponentu ikdzy jeste nevim co
Když ho dáš do bednz, tak veř že bude hrát o 1000000000000% hlasitějš, než když ti leží na postely
Když ho dáš do bednz, tak veř že bude hrát o 1000000000000% hlasitějš, než když ti leží na posteli
dobre to je utecha uz sem tedy o 1000000000000% klidnejsi
proc by se jinak delaly bedny k reprum ze?! :o))
nj ja vim ale vazne by mne nenapadlo ze vtom bude az takovy rozdil kdyz normalni repro hraje bez boxu
Ahojda kluci! tak už mi to basuje problem byl v tom ze mi radio moc dobre neutahl adapter na 12V ted sem zesak i radio napajel pres pc a basuje to takze!!! i v aute to bude urcite v poho,ale asi budu muset kupit poradnu baterku jeste! to se,ale jeste uvidi
p.s wofer stale lezi jen tak na postylce ceka se na mdf
tak to je dobře ale dávej bacha at ti nemlátí cívka o polovec. bej tebou tak počkám na bednu nebo ho vyku..íš!!!
jj pockam jiste to bylo jen pro zkousku zapojeni zda e vubec funkcni bedna bude tento tyden nekdy
Hele, ty se na všechno vy*er a nech to bejt a testuj si až v autě! Těmahle testama na jakemsi zdroji a na jakemsi radiu to akorát zkurvíš...
jj uz sem se nato vysral jen sem potreboval vedet jesli je funkcni jestli ma cenu tu bednu stavet pro tento wofer chapes trosek bi mne dojebalo kdyby byla postavena bedna a wofer nesel wofer je po nehode tak sem chtel mit jistotu ale uz netestuji nic jen cekam na mdf
tak pak nahod, co jsi vytvoril
jj jasne ze to tu nekde soupnu
tak co už máš ozvučnici???
Ahoj jasne ze, nestiham jeste dnes to sem hodim i me radio
tak tady je

¨radio mam 2dinku pioneer AVH-P3100DVD
díky sice jsou na tom boku ty mapy po lepidle ale bohuzel co nadelam jinak hraje krasne uz se tesim az bude v aute s radiem zkousel jsem na baterce z auta jen tak ale nevydrzela moc dlouho bez nabijeni byla to jen obyc 45" nevim jaku budu jeste porizovat ale urco silnejsi