Navštíveno 2857x

mam dotaz ohledne home-hifi.. Shanel jsem u nas optickej kabel a prodavac mi nabidl nejakou tenkou tkanicku cca za 90,-.
Ma smysl si priplacet xx stovek za jiny "hifi" kabel. Je v optickych kabelech rozdil? Ruseni v techto kabelech asi neprichazi v uvahu, tak nevim v cem muze byt jiny rozdil.
to je podobne ako debata o kvalite cd-transportu....
ved ten tiez len precita jednicky a nuly a posle ich prevodniku... tak som si to volakedy predstavoval.
rada: kup si lacny, pozicaj od predavaca drahy a doma popocuvaj... hned budes vediet
mno řekl bych že optické kabely moc firem nevyrábí tsk vem ten za těch 90kč a uvidíš
Někde jsem četl, že snad nejdůleležitější je ukončení toho kabelu ? Aby bylo co nejkvalitněji provedené. A to je u levných problém.
mate recht, 90 kacek me nezabije a ono asi vetsi rozdil mezi kabelem za 90 a za 900 stejne nebude, jestli vubec nejakej je.

15.04.2009, 21:56 |
Jeld@ usim souhlasi s hifim@ni@k, problím je v zakončení protože levnější se často lámou a posléze blbne, když to nebude rozpojovaný obden nebo nebudou prudký zlomy přez 70° tak nepoznáš rozdíl...
kamoš je DJ a ma tokle v merku a tak o tom něco vím...