Navštíveno 4082x

ahoj
nemate prosim negdo skusenost s timto zesem??
budu stim pohanet predni zadni focaly+subwoofer hertz hx250,jde mi predevsim o kvalytni zvuk toho zesu
dik moc za rady.

15.04.2009, 10:30 |
panmraz | Upraveno: 2009-04-15 10:32:48
mám a jsem s ním spokojen.Pro pohon středů je to určitě dobrá volba, ale jak tak koukám na parametry tvého sub, nevím zda ho dostatečně nakrmíš,Rodek má v můstku tuším něco kolem 26OW RMS.Nevím přesně, nemůstkuju, tak jsem to nikdy blíž nezjištoval.
Jás ním poháním jenom středy a to Rockford Fosgate T162S a Hertz HS165 a spokojenost.
jestli ti jde o tak kvalYtní zvuk jak pořád píšeš tak si kup normální zesilovač a nemusíš tu psát co chvílu jestli někdo nezná to či ono. Rodek není špatná značka ale jsou i lepší
panmraz-myslim ze tech 260w mu stacit bude,uz nechci zadni brachyalni vykony,ale dekuji.
midnite-jde oto ze potrebuju misto v kufru,tak jsem myslel ze kdyz natahnu 35mm kabel tak ze bych kuopil nakej kvalytnejsi za rozumne penize 6kanal, a byl bych vysmatej ne??nechci tam zas mit tisic kabelu
Já jsem ho měl a byl jsem s ním maximálně spokojen.

15.04.2009, 12:17 |
macek Silnej je ale zvuk to je hruza:-(((
SylverGhost
a myslis ze tech 25rms v mustku bude stacit??
ten hertz ma 450w,nepotrebuju zadni tlaky ale hrani.
taky jsem mel a spokojenost. Vykon mustek 291 RMS a zase tak spatnej zvuk nemel. Jasny jsou zesiky s lepsim zvukem, ale za jako cenu..
Jde o to aby ten zesilovač ten sw dostatečně rozhýbal.. Nevím jestli tohle bude to pravé ořechové..
pete_k
prave ze toho rodeka mas na strance,a moc jse mi libi
myslim jsi ze si s focalama bude rozumet,i tu prostorovost by nemel mit spatnou ne??
no ja ho rozhejbal 100wrms pac preci jen ma 93db
dystak casem pujde nakej ten mensi monoblock ale az casem treba audison lrx
No tak do něj dál pouštěj 100W a sw ti udělá pa pá..
to byla skouska na domacim zesu kenwood,nevim proc bych do nej mel poustet 100w myslis ze jsem nakej hlupak??,naopak cim min do nej poustis tim hur nez gdyz do nej poustim 2*tolyk,ale to vis.
kdyz neni hluchej, tak i tech 100 RMS na decentni poslech staci. Ale jasny, silnejsi zes si zaslouzi
PETE_K
JSI NA ICQ??PRAVE ZE JSEM MYSLE ZE TECH NECE 300W RMS BY MU STACILO
takze abych to schrnul
tento zesik je asi dobra volba,gdyz vetsina lidi pise ze snim je ci byla spokojena,gdyz nepomanu ze by na sw mohl byt o neco vetsi vykon.
jeste jen pripiminka,co prostorovost toho zesu?
myslim ze gdyz na tom budou poveseni ty focaly tak asi dobry ne?
svacinka: myslim ze hertz vetsinou udava nepravou citlivost reproduktoru. Takze odecti 3 a budes mit pravou citlivost
Já ho měl jako vícekanál k multimédiím. Všichni, co u mě koukali na veverku z Doby ledové můžou říct, že to byl zážitek. Jak zvukovej, tak prostorovej. Ale to už je dobrých pět let zpět.
jj super,ja bych ho mel na normalni poslech.
Než se zeptáš na prostorovost, tak je dobrý nejprve alespoň trochu vědět o co se jedná - ideálně z praxe. Tenhle Rodek je poměrně slušnej zesilovač a to i zvukově vzhledem ke svojí ceně, můstek má sice jen necelejch 300Wrms, ale jestli mám bejt upřímnej, tak dokázal s některejma basákama hýbat líp než některý monobloky, který měly papírově skoro jednou tolik, toho se ale nechytej, důležitý je, že docela umí. Počítej s tim že se dost hřeje, je dobrý ho umístit taknějak aby byl dobře odvětrávanej