Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ozvučení civic 6G hatch

o Navštíveno 3023x o
o 14.04.2009, 22:17 | ge.or.ge
ahoj lidičky,
potřeboval bych od Vás radu, jak dobře ozvučit mého civica, mám už rozpracovaný nějaký návrh, tak bych rád nějakou vaší kritiku, zkušenosti...

Požadavky jsou takové: hudba - metal, rock, punk..., chci kvalitní poslech hudby, ne vyhrávat pro lidi bydlící na druhém konci města, ale na druhou stránku aby to taky slušně zahrálo někde u stanu a pivka :-) do předních dveří komponentní repro poháněné prozatím pouze radiem (sony Xplod CDX S2250 4x50W) zadní seriové repro odpojit a do kufru woofer (v uzavřené ozvučnici - doporučená pro rockovou hudbu) + zes., ozvučnici bych si rád udělal sám... ozvučnici menší, tak cca 25litrů, aby se zachovala část kufru , zadní repro nenahrazovat, cena cca 8 - 10 tis. komplet bez radia a napájecích kabelů. (tzn. kompa, zesík, woofer, tlumení dveří, signálový kabel, pojistka + pouzdro... snad jsem na nic nezapomněl...

návrh sestavy:

přední kompo: CRUNCH GTR 6.2CI
woofer: MB Quart DWI 302
zesík: FLI loaded 1000m

Předem děkuju za názory

o 15.04.2009, 08:39 | Zip
mám to samý auto a něco podobného jsem již řešil. Jelikož na to máš malý rozpočet, tak bych být tebou pořídil dopředu kompa na zesík a vytlumil dveře a až budeš mít prachy dál, tak pořídit sw. Teď si kup kvalitnější kabely, to ti ušetří potom hodně práce. A fakt udělej pořádně dveře než narychlo celý auto.
o 15.04.2009, 09:58 | ge.or.ge
zdravím Hondaři :-), děkuju za radu... máš to tu na webu tedy někde popsané? Tvojí práci, aparaturu atd, nejlépe i nějaké foto??? Abych pro inspiraci věděl co mě čeká :-) a co ty CRUNCHe 6.2CI, jsou do těch dveří vhodné? jaký zesík tedy koupit aby po tom utáhl i woofer?myslel jsem že monoblok je pro woofer lepší než nějaký vícekanál... jaké jsi dal do dveří repro ty? stávající mají 130mm, pro osazení 165mm repro je nutná úprava dveří viď? Nějaké MDF kroužky..., možná lamino... jak jsi to tedy myslel, jaké kabely, jaký zesík...

Díky
o 15.04.2009, 11:27 | hifim@ni@k
Pokud uděláš dobře dveře, vybereš slušná kompa, slušný zes, tak ti možná sub ani chybět nebude. Na to co posloucháš by ti stačil i dobrý 10" v uzavřence.
o 15.04.2009, 11:32 | hifim@ni@k
Mrkni na toto: [ Link ]
Montáž za 11k bez rádia a ty Kicx mne velmi překvapily. Výšky odpovídají ceně, ale basy dost dobré. Dotyčnému prý zatím sub chybět nebude. Poslouchá ale převážně taneční hudbu.
o 15.04.2009, 21:23 | Zip
[ Link ]
[ Link ]
a moje stránky [ Link ]

a jinak ve dveřích jsou 16cky a vzadu ovály, každopádně to chce trochu poupravit a pořádně přidělat, hlavně vytlimit dveře.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3095 sekund.