Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dynamat extreme - kde koupit nejlevnější???

o Navštíveno 3534x o
o 14.04.2009, 20:20 | Resuscit
Zdravim všechny hifimaniaky.

Tak jsem se pustil do tlumení a přišel na to,že 4 pláty dynamatu extreme stačit nebudou (balení podle výrobce na dvoje dveře)..Takže už je jasný,že budu potřebovat ještě minimálně 4 pláty a proto se chci zeptat kde se dá dynamat extreme sehnat nejlevnější?

Díky za infa a ať to hraje!!!

o 14.04.2009, 20:52 | Resuscit
Tlumíme

foto k příspěvku  od Resuscit

o 14.04.2009, 21:08 | basstard
čus. newim určitě jestli je to nejlevnější ale výběr mají tady : [ Link ]
o 14.04.2009, 21:23 | Midnite
kolikrát jen stačí se dobře podívat... že? [ Link ] na dvoje dveře bezkonkurenční cena
o 15.04.2009, 17:25 | Resuscit
Díky za linky..například o tý akci dynamat originál+extreme jsem vůbec nevěděl.Ale nastudoval jsem něco o dynamatech a tak můžu říct,že ten originál je v podstatě k ničemu -2,5x menší účinnost než extreme a navíc je těžší.
Takže spíš zvažuju koupi velkýho balení dynamatu extreme což je 9 plátů 81,2x45,7 cm..To jsou plochou v podstatě 3 krabice dynamatů do dveří co jsou v tý akci-jen 2,5x účinnější.Takže se víc vyplatí jít do tohohle velkýho packu...

Nejlevnější jsem našel za cca 4400...Víte někdo o menší ceně toho packu 9 plátů dynamatu extreme?
o 15.04.2009, 18:00 | hifim@ni@k
Čím budeš uzavírat ty otvory?
o 15.04.2009, 18:06 | Midnite
Resuscit: ono studovat si můžeš jak chceš. Jak se říká, PAPÍR SNESE VŠECHNO
o 15.04.2009, 21:27 | Resuscit
hifim@ni@k-Uzavřít to hodlám zase dynamatem extreme-pokud koupim těch 9 plátů a něco zbyde (přecijen zadní dveře jsou menší)tak bych udělal zevnitř ještě druhou vrstvu opět dynamatem extreme.reprák samozřejmě hodlám přidělat ne MDF kroužky a pevně spojit s plechem dveří.

Midnite-No já to čet přímo na stránkách dynamatu..Porovnání extreme s original..Dokonce bych řek,že originál je ještě o dost víc horší než extreme.Koukni tam-jsou tam tabulky tlumení při různejch teplotách a při kmitočtu 200hz a originál dynamat je místy horší i 10x..takže radši koupim jen dynamat extreme.

Tak co,chlapy-máte někdo na prodej tu sadu dynamatu extreme 9 plátů za nějakou lepší cenu než jsou 4400???
o 16.04.2009, 04:35 | CarMedia.cz
Kdyby se ti nezadařilo sehnat, tak máme skladem, mohli bychom zítra odeslat a přes víkend by jsi mohl dotlumit..
[ Link ]
o 16.04.2009, 07:46 | Bolthorn
Napiš mi mail, věděl bych o něčem..
o 16.04.2009, 13:30 | audioland.cz
napiš mi na ICQ nebo email, mám tu pár kusů Dynamat Extreme [ Link ] cena by byla 390,- za plát 81x46 cm
o 17.04.2009, 00:06 | Resuscit
OK chlapy-díky za nabídky,určitě dám vědět a nějak se dohodnem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3224 sekund.