Navštíveno 3728x

Daval jste nekdo? chtel bych s nim vytrit ozuvucnici abych snizil nejake ty rezonance atd.. myslite ze by pomohlo?
nebo treba jen vylet nejake ty nerovnosti uvnitr ozvucnice pryskyrici... nebo vylet pryskyrici a pak cele vytrit braxem nebo necim podobnym :))

14.04.2009, 12:48 |
clown Konny pouzil pryskyrici a nejaky pisek ..,
dle mne Brax ano, trosku vic naredit a pujde to v pohode.., otazka je kolik tam toho nacpes .. 2 - 3mm vrstva je pak na odsekani ..
pro lepsi predstavu ukazu foto kam to pude.. rikal sem si ze koupim to 1,5kg baleni a vytru to zavnitr. cim vetsi vrstva tim lepsi :) co vyjde no

clown: jinak s tim piskem to moc nechapu.. nasypal do pryskyrice pisek, zamichal a vylel to?

14.04.2009, 13:24 |
clown jj
urcite by to malo znizit dunenie, ale hlavne dost hrubu stenu a poriadne prechody... Inak by som spevnil uchytenie subu, mas tam dost velku rovnu plochu...
ale inak pekna praca!
tak jsem dnes vylel dno pryskyrici co mi zbyla. mistama je sirka dna az 1,5cm.. jeste trochu boky a pak to zkusim vytrit tim braxem cele.
noclue: myslis poradne prisroubovat tu horni desku k lamino stenam? nebo myslis spis udelat tu horni stenu jeste z jedne mdf, aby byla silnejsi. jinak dekuji
spravit vystuhu, alebo minimalne v okoli subu posilnit dalsim takto je to s tymi 2 vrstvami... plus vystuhami...
aj opticky je to krajsie, aj mriezku vies lepsie zapustit....
nehovoriac o pozitivach pre stabilitu ozvucnice

ajo, ted uz to chápu jak se divam na tu fotku. nahoru 2vrstvu muzu dat to je v pohode. + nejakou tu vyztuhu dovnitr urcite taky dostanu. tohle me vazne nenapadlo tak diky za radu:)
jinak vidim ze ty mas skoro celou ozvucnici z mdf, taky sem to tak mohl udelat, ale ja mam jen tu horni stenu se sterbinou a jeden bok.
tak jsem na dno ozvucnice vylel zbytek pryskyrice co sem mel, dal vyztuhu na horni stenu a po mensim testu je to o hodne lepsi jak pred tim... myslim ze kdyz to na zavez vytru braxem a ozvucnice bude natvrdo prisrubovana tak to bude dobre

16.04.2009, 13:08 |
clown slusne :o) 12W6 ?
13w6. tou vyztuhou se to hodne zlepsilo.. ze me to nenapadlo driv sakra