Navštíveno 5543x

Ahoj
potřeboval bych menší radu
co znamená
+rem
+12
-gnm
díky
rem - spínanejch 12V
+12 - stálejch 12V
gnm - kostra
Rem - remote = slouží k zapnutí zesilovače společně se zapnutím autorádia, modrý drát od ISO konektoru.. +12 - to je pro napájecí kabel.. GNM - kostra, neboli pro zemnící kabel..
party: sakra, byl jsi rychlejší :)

14.04.2009, 11:04 |
party_boy | Upraveno: 2009-04-14 11:06:14
Ty jsi to zase víc rozepsal :-)

14.04.2009, 11:09 |
DcSport | Upraveno: 2009-04-14 11:09:57
díky klucí
ještě by mě zajímál jak to píchnout do iso konektoru
dostal jsem k tomu jeden červenej a jeden modrej drát
už to tady bylo stokrát ale je to třeba tady
[ Link ]
Červenej bych táhl rovnou od baterie a modrej píchni nekam ke kastli, ale na tom místě to obruš od barvy. Remote kabel spoj s iso konektorem.
takže kostření táhnout k baterce nemusím.
remote tedy na B1 (iso konektoru)
K baterce nemusíš a remote bude A5.
na iso konektoru je to modrý drát - automatická anténa, prostě jak autorádio nejede, nejde tam proud, zapneš autorádio, jde tam 12v a tím ti to sepne i ten zesík...kdybys tam dal od baterky na remote, tak ti ten zesík jede pořád a vybila by se ti baterka, protože to má odběr...
jo takhlé
zase jsem o něco chytřejší
tak děkují všem za vysvětlení
měl bych ještě jednu otázku
iso konektor pro repro mám ale tan druhý není
v rádiu je zastrčeny další konektor vede z něj drát kde je napsáno "AMP REM MAX 0.3A (nebo0.6 nejsem si jist)" takže to asi bude můj drát
je to tak ?

14.04.2009, 16:11 |
DcSport | Upraveno: 2009-04-14 16:12:48
tak jsem to vše úspěšně zapojil ale
zapnu rádio tak se kontrolka na zesiku nerozsvítí
když napojím drát z baterky na remote kontrolka se sice rozsvítí ale woofer nehraje (jde o aktivní woofer)
jinak je to propojene přes dva cinch konektory
to jsou problémy....
Pokud je na tom drátu napsáno "AMP REM MAX 0.3A" tak by to mělo normálně chodit, ovšem proč to nespíná to nevim. A proč nehraje woofer, to nevim. Asi někde bude problém se signálem nebo nemáš moc staženej LEVEL/GAIN?
nenastavuje se zvlášť hlasitost pro cinch konektory ?
jde o sony cdx-s22
v tomhl jsem začatečnik

16.04.2009, 22:12 |
party_boy | Upraveno: 2009-04-16 22:16:25
Nic takového neznám. Ale bude asi něco v nastavení, tohle rádio neznám, sice jsem sonku nějakou měl, ale už si to nepamatuju. Manuál asi nemáš co? Asi to máš na výstupu ořezaný moc vysoko a tím pádem sub nehraje.
takže jsem našel cz manual na netu po nějake době hledani
podle manualu se musí nastavit půvpdně nastavene ON pro woofer tak na to kuknu přes den a dám vědět jak to dopadlo