Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > soundsystem by Škoda

o Navštíveno 3093x o
o 13.04.2009, 20:23 | kasko
Rád bych zjistil Vaše názory na soundsystem ve Škodovce, konkrétně OII facelift. Zda to má smysl, nebo nikoliv.
Jasně, Bang Olufsen to není.
Pokud to nemá smysl, co místo toho, pokud to má smysl a jde to lehce vylepšit, sem s názorama.
Ještě jedna věc. Šlo by to do OII combi, kde musí být zachován plně objem kufru

o 13.04.2009, 20:25 | luda551
tak vytlum a uzavři dveře když ti to bude stačit tak nech popřípadě kup nový kompa ale určitě tlumit a uzavřit bez toho to nejde :-)
o 13.04.2009, 21:24 | Frenkie
luda551 ale OII ma dvere uzavreny, takze vytlumenim jen spevni plech, coz podle meho pri zachovani origo repro je asi zbytecne.
kasko zajdi do showroomu Skoda a odzkousej :)
o 13.04.2009, 21:27 | PAVELK
Dle mého názu to hraje pěkně, zeptej se na názor pepeho689 na origi repra, každej tvrdí že jsou nahouby a on říká že to vůbec nehraje špatně až se diví, třeba se i přizná :-)
o 13.04.2009, 21:37 | pepe689
origa hraly strasne na origo radio-na alpinu to bylo poslouchatelny/pri zapnutym jlu / ale za ty prachy co je SS bych se na to vykaslal
o 14.04.2009, 10:14 | Augi
kasko: já jsem teď skončil v zajímavé situaci, protože vracím služebáka, kde jsem měl udělanou docela dobrou zástavbu a po navrácení původních komp do vytlumených dveří jsem se hodně divil :-)
Řekl bych, že u OII jsou už standartní repro hodně kvalitní (třeba hedvábná výška mě příjemně překvapila), takže bych se Soundsystému vůbec nebál, pokud nechceš nijak výrazně zasahovat do vozu.

Takže za mě jo! ;-)
o 14.04.2009, 11:03 | party_boy | Upraveno: 2009-04-14 11:03:21
Záleží jak jsi náročný, ale za mě docela OK.
o 15.04.2009, 07:51 | Lucass
Spatny to neni, basy, vejsky ok, ale co jsem to chvilku poslouchal, tak mi tam chybeli středy, treba by to resilo jak pise pepe689 kvalitni radio, ja jsem to slysel na tom lepsim origo...
o 15.04.2009, 18:13 | hifim@ni@k
To origo rádio bude asi hlavní problém, protože dle specifikace má snad ale 4x4W RMS :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3468 sekund.