Navštíveno 3506x

Čauko potrebuju poradit šesti kanál poměr výkon cena a nekradu :)
Neviem kolko mas prenho miesta,ale Phase RS6 je velmi dobry 6kanal a da sa zohnat relativne lacno

12.04.2009, 15:45 |
Sweetka | Upraveno: 2009-04-12 15:47:10
dejme tomu cca 5000kč (190 euro) ... neříkam že potrebuju super zesik ale neco lepsiho nez je v radiu to mam alpine cde-103bt 4x50W
jj od aukra prič co tento ?
[ Link ] cena taky pěkná
no hlavně tomu nejak moc nerozumim ... mam opel omega mam tam 6x repro vzadu a vepredu magnat nevim bohuzel jaky model ale velikost je 16cm,a v zadních dveřích je neco(předpokladam ze origo) mam na tom zesilovac kterej je noname a kdyz se zahreje tam me to porad vypína,je to taková mala mrdka ale přes radio je to hrozne tak proto chci vybudit pres zesik ...
tak těch 6 repro bych hned vyhodil a nechal tam jen 2 ve předu popřípdně 2 vzadu a koupil bych 4kanál
[ Link ] tento je hodně levný a zvukově se mi taky líbí
to by šlo taky odpojit v tech dveřích a nechat jen předek a zadek ...
tak nech jen předek a zadek lobo to je zbytečný mít 6repro ale pokud chceš 6repro tak vem ten
[ Link ]
Hele a neni náhodou těch 6 repro jedny kompa (středobasy + výšky) a jedny koaxy?
vepredu jsou kompa vzadu koax a uprostred to vypada na kompa ale ty jsou na vymenu kdyz to ohulim tam jediny ty uprostred to nedavaji
Jo takže repro ve dveřích zadních + předních a plato?
jo jo přesně tak ... s tím že asi zapojim jen předek a plato ... by mohlo stacit přes zesik ne?
Jo, já bych taky asi vynechal ty zadní dveře. Nepřemýšlel jsi o basáku?

12.04.2009, 18:15 |
Sweetka | Upraveno: 2009-04-12 18:22:39
no jako celkove tam mam basak od magnatu na magnetu je napsano akorad 1600W musel bych to rozdelat abych vedel co je zač, na nem mam zesilovac shark nevim bohuzel model ale je na nem 2600W. koupil jsem na to radio alpine cde-103BT jinak o te hudbe moc nevim tedka jsem tu karku koupil na basy si nestežuju jen proste ten druhy zesik je nejaka mrdka ktera se pořád prerušuje kdyz to ohulim a zapojené je to na 100% dobře! tak chci dat neco lepsiho když uz to dela takove pekla..
lol tak bych nechal jen radio a zbytek ven:-)))
no to bych nejradeji udelal taky ale zase nekradu :) ... chtel bych poladit repro předek zadek a zesik ... basak a zesik co je nem zatim necham ...
mno tak vem toto a neřešto cena taky víc než přijatelná a zvuk má taky hodně pěknej
[ Link ] já bych vzal tento
Teď prodávám super zesilovač Helix Dark Blue 5, teď se prodává novější kus, já mám ten starší lepší kus, v dobrém stavu, co si pamatuji tak mám naměřeno 4x85rms + 395rms na 4ohmy
[ Link ] [ Link ]
sweestka: posilal jsem ti mail -)

13.04.2009, 23:44 |
Kesam Aukro ::-)