Navštíveno 3762x

Tak přišel čas na změnu a Kicx Pro6020 šli z domu a místo nich jsem nasadil Morel Dotech do MDF redukce.
Taky jsem zkusil vytlumit kufr a spokojenost! Hluk od zadních kol dost utichl.... těším se až dodělám celé auto, ale to až bude teplo

takhle před:

takhle po

Jelikož mám ty samé repra v tom samém autě tak nemůžu jinak než pochválit ;) parááááda
Čím je krmíš?
díky :-) jsou v aktivu na Harman Kardon CA470. Možná by zasloužili víc nakrmit podle toho co jsem četl, ale musím říct, že mě bohatě stačí!! Oproti KicxPro6020 to je nebe a dudy.

06.04.2009, 11:07 |
TomasW | Upraveno: 2009-04-06 11:08:04
jo a díky Midimu za tlumení!! Pracovalo se s ním výborně... horkovzduška sice nutná, ale pracoval jsem když bylo 10st. :-))
Ať si každý říká co chce, ale horkovzdušku používám na každé tlumení, prostě to potom líp drží. Jinak pěkné. Také sem dám asi nějaké foto, třeba dveře, nějak se to rozmohlo :-)

06.04.2009, 19:05 |
mishan | Upraveno: 2009-04-06 19:08:32
TomasW: jak až bude teplo? šak je venku hic jak kráva :-)))
jinak sem ti to přece o morelech říkal a hybridy jsou ještě o hodně lepší :o) ted se mužeš kopat to p*dele, že si je tehda, jak sem ti říkal,za tu luxusní cenofku nevzal ;-) :o)
jinak samozřejmě parádička, musím brzo poslechnout :-)
mishan: Kdo zaváhá nežere :-)) Ale není všem dnům konec :-)
kolik kg je toho tlumení?
Petura: Tak to bohužel netuším :-( hrubý odhad na kufr cca. 14-18kg i s tlumením na kufr
2 Petura 20 kousků má cca 11kg
jj tlumeni mam taky v aute a fakt parada...
Midi34 : co je to za tlumení?
Vzhledově podobné TBP, ale je slabší ! Určitě nahřát a potom se s ním pracuje dobře. Ale podle mně je Vibra podstatně lepší. Při poklepu je rozdíl mezi zatlumeným a nezatlumeným plechem dost malý :-( Při přímem srovnání poklepem líp zatlumí i Tecsound 2mm. Při nízkých teplotách se láme v těch drážkách. Vibra je pružnější a má proto větší útlum.