Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > neustale piskani v repro :(

o Navštíveno 3289x o
o 05.04.2009, 13:07 | Tom 156
ahoj... mam problem a uz me to zacina sr....neustale me piska v repro kdyz zapnu motor a to mam tahane napajeci kabely jednou stranou a signaove druhou a stejne piska :( muze to byt tim ze jsou v kufru napajeci a signalove u sebe ? jenze to jinak snad ani prece nejde .nebo co s tim ? dik

o 05.04.2009, 13:23 | petrb
tam je moc veci, co mas z auto? a muzes mit spatnou kostru, nebo neklepl si nahodou cinchema o sebe kdyz si to zapojoval? teda pokud si je mel v radiu a tahl pak dozadu, je toho moc, alternator....
o 05.04.2009, 13:44 | Mááša
Tom: jako první vyřeš signály a napájecí, jestli je máš v kufru u sebe, tak je to nejpravděpodobnější příčina.... když nepomůže ani tohle, tak projdi kostry, mrkni na signály apod...
o 05.04.2009, 17:57 | hifim@ni@k
Asi jako první zkus signály vedené mimo auto.
o 05.04.2009, 18:04 | tappaja
Prosim te, co mas za radio? Nemas nahodou Pio?
o 05.04.2009, 18:09 | michal_smsmsm (A)
tapp> mam pocit ze ne, na to sem se ptal uz v nejakym jinym topicu...
o 05.04.2009, 19:03 | hifim@ni@k
Měl 9881 a má, nebo bude mít 9815.
o 05.04.2009, 19:20 | Petura
323f mi taky furt pískala a neudělal jsem s tím nic
o 05.04.2009, 19:29 | Lucass
Petura, co to bylo za Fko? U mě v 323F BG a BA žádný pískaní nemam.
o 05.04.2009, 21:14 | Tom 156
auto mam alfu romeo 156 a radio 9835.zkusim ty napajeci predelat a natahnout primo od baterky k radiu a uvidim pak co dal .
o 05.04.2009, 21:40 | Mario
vzdycky pomohli natahnout velmi kvalitni signaly a bylo vetsinou po problemu. kdyz ne, tak se musi hledat, vedeni kabelu, kostry, ...
o 06.04.2009, 02:12 | kyncllik | Upraveno: 2009-04-06 02:19:56
Já mam třebas Mercedes C-Klasse W202 rádio je teda pio, ale má filtr napájení (taková ta krabička s tlumivkou a kondíkem ,) signály tažený zvlášť od origo kabeláže, baterku v kufru a cca 0,5m dlouhý napájecí, signály jsou od napájecích dost daleko a jsou na nich ještě nějaké ty odrušovací filtry a stejně to pískalo..až sem se pak bavil s chlapíkem co opravuje autorádia a ten mi poradil ať zkusim uzemnit živej kolík na RCA, jestli to pak ztichne, tak by to mělo bejt v rádiu..nějaké špatné odpory či co to povídal a pak se to kostří i přez ty signály a proto to píská..já to uzemnil a je po pískání..:o)
o 06.04.2009, 06:14 | Zephyr
já mám PIO 88 RS II a nepíská......
Máš ukostřenou baterku stejným průřezem jako je napájení zesiku?
Máš kvalitně ukostřený zesik (pořádně očištěný plech)?
o 06.04.2009, 07:02 | clarion
Nie vždy je problém so signálovými káblami a kostrou. Niekedy je to trochu ako Akty-X. Môj prípad bol ten, že zosík v kufry bol namontovaný síce ukážkovo, akurát, že pod ním v nádrži bolo čerpadlo a pískalo to ako fras. Pomohlo presunutie zosíku o 25 cm mimo....
o 06.04.2009, 09:57 | hifim@ni@k
Také jsem měl podobný problém. Pískalo to proto, že signály vedly nad palivovou pumpou.
o 06.04.2009, 21:01 | Tom 156
baterku nemam ukostrenou stejnym prumerem jako napajeci k zesu :(mam 35qmm a baterka je na origo kabelu a jeste zkusim napojit radio primo na bateku jinak pak snad uz signaly , jo a ukostreno je na obrousenem plechu v kufru v tom by to snad byt nemelo
o 07.04.2009, 14:35 | Bolthorn
Nezapomněl bych na to zkontrolovat alternátor.. Onehdá to taky někdo někde řešil a nakonec to bylo volným diodovým můstkem či něčím takovým..
o 07.04.2009, 17:22 | Zephyr
řekl bych že základ je tahat z baterky na kostru stejný průřez, jako je z baterky na zes. Píše že to tak nemá. Ten kousek kabelu by snad někde najít mohl a ukostřit to tak jak to má být...
Když to nepomůže tak hledat dál....
o 07.04.2009, 20:21 | Tom 156
jo to ukostreni dam do poradku nevedel jsem ze je to tak podstatne ....ale mam jeste tento problem -kdyz si pustim pres dvd pisnicky tak me zacne v reprakach tak jako by praskat a lupat teda kdyz je volume na dvd na plno jenze kdyz ho stahnu tak zas musim pridat na radiu vic nez obvikle a uz to neni ono a navic nemuzu v nastaveni dvd menit eqvalizer zvuku protoze to je jeste horsi nevite cim by to mohlo byt ? mohlo by mit na to vliv ukostreni napajeni mam tahle od radia z te koncovky . vim ze to neni dobre budu to menit ale mohl by to byt duvod ? ale nevim nevim kdyz totiz pustim origo dvd film tak to nedela . a ty pisnicky jsem zkousel vypalit ve vice formatech a porad je to stejne a dela to i pri vyplem motoru.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3116 sekund.